Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я собі такі шукаю на роботу... В комбінезоні ходить в туалет так собі...У меня в году 2014 были джинсы с молнией на жoпe!!!! Мода беспощадна
Ну так ,бо запитання підступне ?Це принципово?)
Космонавтам ще цікавішеЯ собі такі шукаю на роботу... В комбінезоні ходить в туалет так собі...
Ну ти вже себе загнав)))Ну так ,бо запитання підступне ?
Жіночі ,но не волохаті ?Ну ти вже себе загнав)))
Любиш чоловічі волохаті груди?
Чи більше подобаються жіночі?)
За їх зарплату, але з моїм графіком, я б потерпів) навіть якби не втримав, то не нив би)Космонавтам ще цікавіше
От бачиш) можна було б і без уточнення)Жіночі ,но не волохаті ?
Тут ,не можна ,бо буде продовження ))))За їх зарплату, але з моїм графіком, я б потерпів) навіть якби не втримав, то не нив би)
От бачиш) можна було б і без уточнення)
пиши адресу, знайду відправлю, якщо ти дрищ звичайно ???Я собі такі шукаю на роботу... В комбінезоні ходить в туалет так собі...
На 191 зросту будуть?пиши адресу, знайду відправлю, якщо ти дрищ звичайно ???
Як шорти ,з замочком на дупі )))На 191 зросту будуть?
Гейство(Як шорти ,з замочком на дупі )))
Тю ,так сам просив ))))Гейство(
Спека!!!!!!У нас капец. Уже больше часа молния лупашит. Небо светится, страшновато.
Не бійся ,сам боюся ,в нас теж почало бликатиУ нас капец. Уже больше часа молния лупашит. Небо светится, страшновато.
Ну на мене вони теж будуть шортиками ))))Touni, я штани хотів, а не шортики з швидким доступом...
Сам носи ,я не просив )))))
Ну такі, нижче коліна ??? я ж теж не зовсім гном собствінна!!!На 191 зросту будуть?
Нєєє, якби вони були, як шорти на замочку на дупі, то я б тобі запропонувала їх ?Як шорти ,з замочком на дупі )))
Так що до нас в ? команду ?)))Ну такі, нижче коліна ??? я ж теж не зовсім гном собствінна!!!