Дід
Читач
- Дописи
- 59590
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139171
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я,висловив суто свою думку ,а там ....,мені байдуже ?Я вже писала, є люди з різними вподобаннями.
Меня нет, ржачноое фото)) Если бы в реале увидела такое, смеялась бы целый день))Меня почему-то стошнило от этого фото
Я зрозуміла, жінка з бородою, в тебе немає шансів.Я,висловив суто свою думку ,а там ....,мені байдуже ?
Пішов гуглити хто таке провізорЯ зрозуміла, жінка з бородою, в тебе немає шансів.
Хлопець в аптеці купує презервативи і провізор питає:
- Пакет будете брати?
- Ні, в мене дівчина красива!
Ні ,не гуглю ?Пішов гуглити хто таке провізор
Заблочили?Ні ,не гуглю ?
Мене чи Гугл ?Ходив бороду брити ...Заблочили?
Хочеш статистику змінити?Мене чи Гугл ?Ходив бороду брити ...
Я б сцяться почав якби таку х'''ню побачив біля себе вночі...Touni любитель больших сись. Эта для тебя))![]()
Та воно мені треба ?))Хочеш статистику змінити?
Ми все більше про тебе дізнаємось, не любиш бородатих жінок з великими сіськами.На одну лягти а другою вкритись ,ні то і для мене занадто .....
Та капець ! А може просто запитайте ,я відповім - чесно ,може !!!?Ми все більше про тебе дізнаємось, не любиш бородатих жінок з великими сіськами.
Любиш темне волосся на грудях?Та капець ! А може просто запитайте ,я відповім - чесно ,може !!!?
Уточни ,чиє волосся і на чиїх грудях !Любиш темне волосся на грудях?
У меня в году 2014 были джинсы с молнией на жoпe!!!! Мода беспощаднаМеня нет, ржачноое фото)) Если бы в реале увидела такое, смеялась бы целый день))
Це принципово?)Уточни ,чиє волосся і на чиїх грудях !