Гато
Читач
- Дописи
- 20157
- Реакції
- 37330
- Бали
- 7740
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ви ж песах святкуєтеТа добре що бріт-мілу не празнує
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ви ж песах святкуєтеТа добре що бріт-мілу не празнує
Так прочитай лекцію, просвітив молодь, ти Сенсей!Чула дзвін та не знала де він
Я равлика згадувала, як їжу.З равликом мене ще не порівнювали
Лінь
Как хорошо, что я ничего не праздную. Что за песах?) Гугл что то невнятное выдает))Ви ж песах святкуєте
Ты про улиток?)Замораживают их)) А живые вспячку впадают если температура снижается. Я своих так спать отправляла на пару месяцев))Я равлика згадувала, як їжу.
А їх можна заморожувати?
Пасха взагалі то... невігласВи ж песах святкуєте

Я ж кидав фоткуЯ равлика згадувала, як їжу.
А їх можна заморожувати?

Можна,тільки спочатку почиститиЯ равлика згадувала, як їжу.
А їх можна заморожувати?
Сам ти не вмивався. Називай речі своїми іменамиПасха взагалі то... невіглас![]()
Ти кидав фото їжі готової. А я думала про живого.Пасха взагалі то... невіглас
Я ж кидав фотку![]()
Живого чистити?Можна,тільки спочатку почистити
Він художник, він так баче
Он диетолог, это намек, что худеть надо))Він художник, він так баче
Ніяк від вчорашньої розмови не відійдеш?Он диетолог, это намек, что худеть надо))
Я про нее уже забыла))Ніяк від вчорашньої розмови не відійдеш?
Але завела знов. Тебе крім худоби на картині нічого не зацікавило?Я про нее уже забыла))
А что там может меня заинтересовать. Мужик спиной стоит, лица не видно. Ещё краски у него, вроде неплохие. Портрет виде палок нарисовал, ну такое)) На девушке золотое белье, не моё)) Интерьер так себе))Але завела знов. Тебе крім худоби на картині нічого не зацікавило?
Так ти не чоловік, щоб голими тютками любуватись.А что там может меня заинтересовать. Мужик спиной стоит, лица не видно. Ещё краски у него, вроде неплохие. Портрет виде палок нарисовал, ну такое)) На девушке золотое белье, не моё)) Интерьер так себе))
Чому ні?щоб голими тютками любуватись.
Добре.Чому ні?
Заздрити не будуДобре.
Ситуація навпаки, художниця малює юного хлопчика в стрингах, на картині ті самі палички. Твоя реакція?
В ще, в хлопчика, попа як горіх, так і проситься на гріх!
Я салфетками...Сам ти не вмивався.
Добре. НеукНазивай речі своїми іменами