Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12217
- Реакції
- 16863
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тю ,так дивитись ....ви ж теж на хлопів дивитесь !))Ну це теж..)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тю ,так дивитись ....ви ж теж на хлопів дивитесь !))Ну це теж..)
Дивитись і задивлятись це різні речі..)Тю ,так дивитись ....ви ж теж на хлопів дивитесь !))
Згоден !)Дивитись і задивлятись це різні речі..)
Ты про что?)Які всі вразливі...
Не можна дивитись і задивлятись на протилежну стать. Моя колишня була ревнива як чорт... Закінчилось тим,що сама загуляла. Сама святістьТы про что?)
Життя бентежне ...Не можна дивитись і задивлятись на протилежну стать. Моя колишня була ревнива як чорт... Закінчилось тим,що сама загуляла. Сама святість
А ты про это)) Ну не знаю, я поэтому поводу не парюсь))Не можна дивитись і задивлятись на протилежну стать. Моя колишня була ревнива як чорт... Закінчилось тим,що сама загуляла. Сама святість
То в тебе бившої не було. Тобі не зрозуміти...А ты про это)) Ну не знаю, я поэтому поводу не парюсь))
Хоч це запам'ятавЖиття бентежне ...
Три персика.три пончика. Нумерологией увлеклась?Персики це був початок.. Потім ще нормальна вечеря і три пончики![]()
![]()
У меня бывший был. Так что понимаю. Но считаю это глупостью устраивать скандал, если кто то на кого то посмотрел.То в тебе бившої не було. Тобі не зрозуміти...
Так сенсей !))Хоч це запам'ятав
Бивший бабою не був....У меня бывший был. Так что понимаю. Но считаю это глупостью устраивать скандал, если кто то на кого то посмотрел.
Это нормально особенно в публичном месте!У меня бывший был. Так что понимаю. Но считаю это глупостью устраивать скандал, если кто то на кого то посмотрел.
Якщо мужик кричить на бабу в публічному місці - він дибіл.Это нормально особенно в публичном месте!
Наверное был, потому что ревновал меня))Бивший бабою не був....
Я не скандалистка. Но если меня хорошо достать, то мало не покажется)) А в публичных местах скандалить, это конечно жесть))Это нормально особенно в публичном месте!