Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12217
- Реакції
- 16863
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Судя по інтонації - ствердження )))То було не запитання
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Судя по інтонації - ствердження )))То було не запитання
Бо сісєк немаЧе то ти мало важиш тоді..
Сходіть любий спортзал, там будуть і кубики, і дельти, і біцепси.Може бути худий і з кубіками) Просто м'язи підкачані
Типа для вас женщин доходяга без кубиков и доходяга с кубиками это две разные вещи?Може бути худий і з кубіками) Просто м'язи підкачані
От редиски скажиВы забили какой у меня рост 156 см))
Міряй рулеткою с*ськи і ділиНе має вагів ?

А кто редиска?)От редиски скажи
Міряй рулеткою с*ськи і діли![]()
Кто забИл на твой ростА кто редиска?)
Знаєш як свиней на продаж обміряють?Не має вагів ?
Заїбі#ь порівняння ....Знаєш як свиней на продаж обміряють?
Блин, дед, но ошиблась в букве)) Все замечаешь))Кто забИл на твой рост
То порада булаЗаїбі#ь порівняння ....
Блин, дед, но ошиблась в букве)) Все замечаешь))

Тіпа наприклад для мене важливіше щоб не було живота, краще нормальної статуриТипа для вас женщин доходяга без кубиков и доходяга с кубиками это две разные вещи?
Годуй його персиками, інколи в неділю дай кусочок м'яса.Тіпа наприклад для мене важливіше щоб не було живота, краще нормальної статури
І він накиває п'ятами вже через пару тижнів ))))Годуй його персиками, інколи в неділю дай кусочок м'яса.
А ось і ні. В нього сил не буде далеко від хати відповзти.І він накиває п'ятами вже через пару тижнів ))))
Так і на кой тоді такий мужик треба ?А ось і ні. В нього сил не буде далеко від хати відповзти.
Я нормально готую..І перше,і друге і компотГодуй його персиками, інколи в неділю дай кусочок м'яса.
І ще й десерт обов'язково)Ну и запросы у вас!)))Тіпа наприклад для мене важливіше щоб не було живота, краще нормальної статури
Абсолютно нормальні))Ну и запросы у вас!)))