- Дописи
- 23199
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46801
- Бали
- 7740
Шушаніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Несмачні.. ?Ноги зачьотні,а от тема персиків не розкрита
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Несмачні.. ?Ноги зачьотні,а от тема персиків не розкрита
А как ты с1сЬки сваживала?) По одной на весы ложила?)Я тільки що зважились… але питання не відпало, де 820 грам моїх грудей?!
Покажіть груди та ми побачимо скільки вам бракує))))Я тільки що зважились… але питання не відпало, де 820 грам моїх грудей?!
Смачні не смачні !це таке!головне в руках потримати)))Несмачні.. ?
Я взагалі не поняла як вона рахувала..А как ты с1сЬки сваживала?) По одной на весы ложила?)
Невозможно взвесить то чего нет!А как ты с1сЬки сваживала?) По одной на весы ложила?)
Ти точно про персики?)Покажіть груди та ми побачимо скільки вам бракує))))
Смачні не смачні !це таке!головне в руках потримати)))
Слишком большого интеллекта не надо, чтобы свой вес умножить на 20!Я взагалі не поняла як вона рахувала..
Точно - точно !?Ти точно про персики?)
Че то ти мало важиш тоді..Слишком большого интеллекта не надо, чтобы свой вес умножить на 20!
Не хочу обсуждать тему моего недовеса!Че то ти мало важиш тоді..
В мене теж недобор вагиНе хочу обсуждать тему моего недовеса!
)При моєму зрості як мінімум 10 кг..)Скільки ????????В мене теж недобор ваги)При моєму зрості як мінімум 10 кг..)
в мене зріст 173 см… якщо розраховувати по індексу маси тіла, то я мабуть за все життя стільки не наберу скільки потрібно.В мене теж недобор ваги)При моєму зрості як мінімум 10 кг..)
64 при зрості 183Скільки ????????

А кажуть чоловіки натяків не розуміютьНесмачні.. ?
Малувато буде ?64 при зрості 183![]()
ну по імт це десь 19 з чимось. Ну навіть візьмемо 19. Норма від 18 до 25 здається64 при зрості 183![]()
Навіть не мішок картопліА меня мои 47 кг устраивают)) Для моего роста норм))
Зовсім крихітна ?А меня мои 47 кг устраивают)) Для моего роста норм))
Мішок цукру 50 кг.,старі кубинські помоєму 70кг.Навіть не мішок картоплі