Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Ото я поржу, якщо твоя дружина буде жирна, вусата і смердіти рибою. Нічого особистого, чисто жіноча солідарність ?
Ха-ха ,можливо майбутня ,то у нас була балачка про фемен .,і хто що про них знає ,а це потрапила на очі картинка ☺️,якщо одна із них то вибачаюсь ,нічого особистого ?
При цьому бити його ногами и кричати про рівні права?)
Бідбурювач ще той !!!!

Ха-ха ,можливо майбутня ,то у нас була балачка про фемен .,і хто що про них знає ,а це потрапила на очі картинка ☺️,якщо одна із них то вибачаюсь ,нічого особистого ?

Бідбурювач ще той !!!!
Пізно ти почав вибачатись. Там в списку проти твого прізвища хрестик.
IMG_20230705_141815_227.webp

Touni, не зустрів жодної адекватної Фемен. Якщо і є мозок, то відсутнє критичне ставлення до своїх ідей.
В них свій світ, в якому всіх жінок принижують. Всіх без винятку. І вони завжди знаходять цьому виправдання. Яким би воно тупим не було.
P.s. замість "ой всьо" там "їх виховало патріархальне суспільство і змушує вірити що це норма".
Пізно ти почав вибачатись. Там в списку проти твого прізвища хрестик.
IMG_20230705_141815_227.jpg
А я вже під картинкою трьох тюленів бачу)))

Бідбурювач ще той !!!!
вже пізно…

Touni, не зустрів жодної адекватної Фемен. Якщо і є мозок, то відсутнє критичне ставлення до своїх ідей.
В них свій світ, в якому всіх жінок принижують. Всіх без винятку. І вони завжди знаходять цьому виправдання. Яким би воно тупим не було.
P.s. замість "ой всьо" там "їх виховало патріархальне суспільство і змушує вірити що це норма".

А я вже під картинкою трьох тюленів бачу)))
Чесно ,ніколи не зустрічав ,і якось байдуже на їхні ідеї ,кожен сходить з розуму по своєму ...
Та ,я, це вже зрозумів ?

Від цього руху колись був толк, коли жінки дістали право голосувати, отримувати і розпоряджатись спадком. Колись навіть під сумнів ставили, чи є у жінки душа.
Але теперішній рух феміністок, ще те збочення.

Від цього руху колись був толк, коли жінки дістали право голосувати, отримувати і розпоряджатись спадком. Колись навіть під сумнів ставили, чи є у жінки душа.
Ключове слово - колись !)))А хіба у жінки є душа ???

Є доля адекватності... Але донести ідеї в них не вистачає розуму... Не туди пруть і занадто заганяються.

я не розумію навіщо вони це робили, через них мені доводиться щодня прокидатись і йти на роботу…

Назад
Угорі