Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Видно що досвід з мфо на тебе вплинувЦе все від тебе залежить. Раніше віддаси сковорідку, раніше настане спокій і тиша.
Ти де мою фотку взяв?
Та я ,такий самий ,стримуюсь щоб случаєм не зірватися ....Ти де мою фотку взяв?
Ніколи не знаєш, де знайдеш, а де загубиш.Видно що досвід з мфо на тебе вплинув
У мене генеральний директор з регіональним. Змагаються хто розумніший і красивіший,а я то все слухаю. Хоч би не набухатись ввечеріТа я ,такий самий ,стримуюсь щоб случаєм не зірватися ....
Як я тебе розумію. Як важко слухати, двох страшних дурнів, коли ти сама красива і розумна людина.У мене генеральний директор з регіональним. Змагаються хто розумніший і красивіший,а я то все слухаю. Хоч би не набухатись ввечері
Все одно сковорідка тобі не потрібнаЯк я тебе розумію. Як важко слухати, двох страшних дурнів, коли ти сама красива і розумна людина.
Кріпись )))У мене генеральний директор з регіональним. Змагаються хто розумніший і красивіший,а я то все слухаю. Хоч би не набухатись ввечері
А як тоді підвищення отриматиХоч би не набухатись ввечері
Підвищення не обов"язково полягає в збільшенні відповідальності чи бейджика.А яка слідуючи сходинка в кар'єрі?
Переглянути вкладення 128983Підвищення не обов"язково полягає в збільшенні відповідальності чи бейджика.
Вистачить цілком підвищення зарплатні.
Не дякуй за лікбєз.
З такими шикарними компліментами ти дівчину не знайдеш.
Зла ти ,мабуть що не має сковорідки ? Феменістку точно не хочу ))))З такими шикарними компліментами ти дівчину не знайдеш.
Можуть і побити, ногами.
Так ты сковороду подари, подобреет)) Ты попробуй с феминисткой, может и понравится))Зла ти ,мабуть що не має сковорідки ? Феменістку точно не хочу ))))
Чого зла. Я тобі пораду даю, феміністки можуть і по фаберже стукнути за такі слова, не ризикуй.Зла ти ,мабуть що не має сковорідки ? Феменістку точно не хочу ))))
Не такий екстрім у нас полюбляє Ро...Так ты сковороду подари, подобреет)) Ты попробуй с феминисткой, может и понравится))