Дід
Читач
- Дописи
- 59590
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139171
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Блядддд я сі вцяв ? ? ? ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Блядддд я сі вцяв ? ? ? ???
То віковеБлядддд я сі вцяв ? ? ? ???
А вони більше ні хе#а і не вміють ,все завжи тирили ,і до союзу і під час союзу ,і весь час вважав що матрешка це їх національне а фігушки ,стирили в японців ....Переглянути вкладення 128954
Якийсь,крва,сюр
Пельмені у китайців,балалайку ще у якихось косооких,водку у поляків... Свої у них тільки дурніА вони більше ні хе#а і не вміють ,все завжи тирили ,і до союзу і під час союзу ,і весь час вважав що матрешка це їх національне а фігушки ,стирили в японців ....
Все вірно ,та й нас всю історію під себе гнули ,а тут обісрались ,тепер наші хлопці та дівчата ставлять в позу ....Пельмені у китайців,балалайку ще у якихось косооких,водку у поляків... Свої у них тільки дурні
да вони постійно обсирались, просто виходило "дєлать харошую міну прі плахой ігрє",а тут обісрались ,
Так ,і весь час перекручувати історію ...да вони постійно обсирались, просто виходило "дєлать харошую міну прі плахой ігрє"
Забавні в тебе гастрономічні вподобанняТак ,і весь час перекручувати історію ...
![]()
Було б набагато дивніше, якби він згадав смак бабусиного вареника))Забавні в тебе гастрономічні вподобання
Було би гірше, як би з творогом вареник був..Було б набагато дивніше, якби він згадав смак бабусиного вареника))
Так ,феспалм ставити не буду ?,но беееБуло би гірше, як би з творогом вареник був..
Я раніше любив творог з вишневим варенням.Було би гірше, як би з творогом вареник був..
Далі можеш не продовжувати )))))Я раніше любив творог з вишневим варенням.
Доки одного разу не поїв перед рибалкою...
Я думаю що рибалка була незабутня.. Але я з тобою далі не розмовляю..Я раніше любив творог з вишневим варенням.
Доки одного разу не поїв перед рибалкою...

То ти дуже мнітєльний)
Рибалки не було...Я думаю що рибалка була незабутня.. Але я з тобою далі не розмовляю..![]()
А міг посидіти в кущах...То ти дуже мнітєльний)
Рибалки не було...
Так в кущах риби не має !?А міг посидіти в кущах...