Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я знав,що ти відреагуєш)))
Думаєш апеляцію подастьМожете мене привітати ,я,охвіційно холостяк ??,доки .,через місяць ))))
Поздравляю))Можете мене привітати ,я,охвіційно холостяк ??,доки .,через місяць ))))
Я в цьому був впевнений. І не прогадав...Думаєш апеляцію подасть![]()
Тепер купуй скільки ж кілограм, скільки і вона важила)))Можете мене привітати ,я,охвіційно холостяк ??,доки .,через місяць ))))
Биздец.Я в цьому був впевнений. І не прогадав...

Буває. Я 2 роки через суд розлучався.Биздец.
І таке буває![]()
Точно?) А може?)Ні ,вона була ініціатором ,тупили з адвокатом з початку подала заяву - їй сказали що ніхто не потрібен а потім треба з'явитись до суду ,сьогодні поїхала ,розвели ,судья сказала док.,через місяць ,апеляцію подавати точно не буду ?
Хтось там щось писав про ноги )))точно ? тепер вилізти з боргової халепи ....Точно?) А може?)
Буває. Я 2 роки через суд розлучався.
Любила тебе теща, втрачати не хотіла такого зятя.Ініціатором того всього був я. На той час вже більше року не жили разом але її маманька все на щось сподівалась і вигадувала нові і нові причини. То квартира,то місце проживання дитини,то ще якась уйня
Досі любить,зі всіма святами вітаєЛюбила тебе теща, втрачати не хотіла такого зятя.![]()
То женисьДосі любить,зі всіма святами вітає
Навіть пропонувала з кредитами допомогти і звонілок мптом крила
Вона всього на 8 років старша))То женись
на ній![]()