Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12217
- Реакції
- 16863
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Щоб ,щось зламати !)Ты сейчас про что?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Щоб ,щось зламати !)Ты сейчас про что?)
Про хобот..)Ты сейчас про что?)

Угу... дай дураку йух скляний, так він і йух розіб"є і рукі поріжеЗдуру й хобот зламати можна
Тільки хотів написати ?Угу... дай дураку йух скляний, так він і йух розіб"є і рукі поріже
Если у тебя такой как на фото)) То да такой хрен сломаешь)) Фу блин, представила такое у тебя между ног))Щоб ,щось зламати !)
З дуру зламати можна все !?Если у тебя такой как на фото)) То да такой хрен сломаешь)) Фу блин, представила такое у тебя между ног))
З цього місця докладнішеЕсли у тебя такой как на фото)) То да такой хрен сломаешь)) Фу блин, представила такое у тебя между ног))
Неа, больше я такое представлять не хочу))З цього місця докладніше
І ще якщо попасти впросак..З дуру зламати можна все !?

А тут трішки не зрозумів !?)І ще якщо попасти впросак..![]()
![]()
Ти не знаєш що таке просак?))Ні і
А тут трішки не зрозумів !?)
Загугли...)Ні і
А тут трішки не зрозумів !?)
Это типа мы их сейчас угадать должны?)Ні тепер про сурьєзне ! В усих є мрія ,в когось маленька ,в когось більша ! і є наша загальна ,давайте з маленької ,в мене їх три !)))
Не хо ,ми без гугла не можемо спілкуватися ? А коли не було ні телефонів ?)))Загугли...)
Ні ,просто хотів поділитися !)Это типа мы их сейчас угадать должны?)
Написати список з трьох мрій)Это типа мы их сейчас угадать должны?)
Ну так делись))Не хо ,ми без гугла не можемо спілкуватися ? А коли не було ні телефонів ?)))
Ні ,просто хотів поділитися !)
1. Великий хоботНу так делись))
Та фууууу....1. Великий хобот
2. Полірований патрон
3. Піцу
Піца набридла?) Треба паста?)Та фууууу....