Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10173
- Реакції
- 18522
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ОкВірю) ти добра)
Ну ок... Дай знати коли будеш))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
ОкВірю) ти добра)
Ну ок... Дай знати коли будеш))
Головне стоп-слово не забутиТо завуальований вірт такий в них
Це якеГоловне стоп-слово не забути
Кабачок?)Головне стоп-слово не забути
Та то вже мабуть буде амба )))Це яке?
"Врача!" шолі ))
Сковорода )))Кабачок?)
То вже як бажання)Сковорода )))
Уже до вірта дійшли деякі коментатори.
Не переймайся ,мене чуть в рабство сексуальне не віддали ,і без мене ))))Як кажуть, без мене, мене женили. Уже до вірта дійшли деякі коментатори.
А я лише сковорідку хотіла.
Переглянути вкладення 128604
Це до чого ? Походу схоже ,знов бензу сьорбонув ?))))Синя спецовка і біла каска... Смурфіки ж?)
Є таке... Штирить як в цеху для мийки...Це до чого ? Походу схоже ,знов бензу сьорбонув ?))))
Прикольно тобі ,більше не доганяйся !))))Є таке... Штирить як в цеху для мийки...
Зараз ще покурю))Прикольно тобі ,більше не доганяйся !))))
І я б вспомнив би дурну молодість ,задув би гарної дурман трави ))) но ,не напраці ! Обережно там ,не взлети ??Зараз ще покурю))
Та я звичайні) тут і так скоро мультики будуть)І я б вспомнив би дурну молодість ,задув би гарної дурман трави ))) но ,не напраці ! Обережно там ,не взлети ??
Та зрозумів ,я )))) Я перед війною мабуть за пару тижнів на електронну перейшов ( под ),парю - звичайні тепер бее ...Та я звичайні) тут і так скоро мультики будуть)
Ти смокчеш х#й стани! Одумайся!!!Та зрозумів ,я )))) Я перед війною мабуть за пару тижнів на електронну перейшов ( под ),парю - звичайні тепер бее ...
Чий? ,ну зовсім кинути не можу ,покищо ,можливо колись дійду і кину ...Ти смокчеш х#й стани! Одумайся!!!