Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ти ранковий маніяк?
ВжеТи ранковий маніяк?
Будеш співробітників виховувати?
Когось звільнив?
Там же. Навіщо звільняти? Над ким я глумитись буду?Когось звільнив?
Ти там же працюєш?
Помінявся колектив, чи стало більше жіночок?Там же. Навіщо звільняти? Над ким я глумитись буду?
Не особливо.Помінявся колектив, чи стало більше жіночок?
Так старі колеги, уже по твоєму вигляду, мають зранку п'ятий кут шукати.Не особливо.
Намагаються але не виходитьТак старі колеги, уже по твоєму вигляду, мають зранку п'ятий кут шукати.
У тебе, як у єговістів, зранку собраніє? А потім святоє помацаніє?Намагаються але не виходить
Ранковий намаз.У тебе, як у єговістів, зранку собраніє? А потім святоє помацаніє?
Я вже трохи підзамахався з ранковими намазами... Мажуть так, що до вечера мазаним себе відчуваю... Треба звідси тікати.Ранковий намаз.
Хз, але маю відчуття салідолу між булками...Терентій Нікіфорович, дивлячись що,як і кому мазати
Це поганоХз, але маю відчуття салідолу між булками...
Переглянути вкладення 128550Я вже трохи підзамахався з ранковими намазами... Мажуть так, що до вечера мазаним себе відчуваю... Треба звідси тікати.
Майже так) але я огризаюсь. Вони трошки до такого не звикли... Мабуть тому і не лізуть дуже сильно.