Дід
Читач
- Дописи
- 59590
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139171
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Попробуй.![]()
А шо так можно було![]()
Вже усьо. Відносив. 25років. БудеПопробуй.
Після 25 років хоснування хрест обміну не підлягає?Вже усьо. Відносив. 25років. Буде
Без поняття. Знаю що заміні таки точно.Після 25 років хоснування хрест обміну не підлягає?
Так відразу ж написала,що саме повернулосьможе не вся вернулась, пішла добирати комплект
Ксенія, тебе розсекретили![]()
Мужик бьет крокодила сковородкой по голове
Дивіться відео, слухайте улюблену музику, завантажуйте оригінальний контент і діліться всім цим із друзями, сім'єю й цілим світом на YouTube.youtube.com
І що з того?
А нашо ти з крокодилами спілкуєшсяЯ навіть від крокодила не маю чим відбитись.

Був би крокодилІ що з того?
Я навіть від крокодила не маю чим відбитись.
Ось, а якщо появиться, а у мене навіть дешевої сковорідки за 27к немає.Був би крокодил
Злюче таке,а ще медикОсь, а якщо появиться, а у мене навіть дешевої сковорідки за 27к немає.![]()
А де ти доброго медика бачив? Добрі медики не будуть чужі задниці голками колоти і живих людей різати.Злюче таке,а ще медик
Правильно, живых резать не нужно))А де ти доброго медика бачив? Добрі медики не будуть чужі задниці голками колоти і живих людей різати.
І не згадуй Айболіта, він ветеринар.
А операція?Правильно, живых резать не нужно))
Я не это имела ввиду))А операція?
Після "добрих медиків" вони вже не живіПравильно, живых резать не нужно))
Айболіт теж неоднозначний тіпА де ти доброго медика бачив? Добрі медики не будуть чужі задниці голками колоти і живих людей різати.
І не згадуй Айболіта, він ветеринар.
Угу, людей що сплять різати. Ще краще.Я не это имела ввиду))
А що не сплять- приспатиУгу, людей що сплять різати. Ще краще.