Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Діло в тому що не падав ,а почали сипатись сектора і головне дуже бистро ,спочатку впер м2 для вінди і таке - те робило а друге тормозе ,псіхонув і взяв другий ,тепер літає ,правда по об'єму трішки менше хдд був на 1 ТБ ,а ссд получилось на 700+,ну мені хвате за очі ,а от дітвора як приїзжають то бідний ноут ,а з тертушки думав зроб.,зовнішню пам.,но облишив ))))
Значить просто прийшов час...

Доброго ранку!))
IMG_20230618_011341-world9.spcs.bio.webp

Терентій Нікіфорович, від чого на ноуті може полетіти жорсткий диск ,чи там причин до хе ...?
Елементарно від аварійного завершення. Ноут підвисає, ти вирубаєш кнопкою і добрийдень биті кластера.
В мене взагалі раз було що мишка вислизнула з руки і впала на ноут в місці де вінт розташований і пака))
Мікрострус і биздест

Останнє редагування:
Ти один з небагатьох людей хто користуються цим лайном))
Ліцензія шолі?
Мені треба максимально свіжа система, яка не буде самостійно встановлювати обнови. Та і треба можливість влазити в реєстр.
7ка вже занадто стара. 10 слідкує за реєстром... Тільки недавно нарив 10, які підходять, але впадло ставить.

Мені треба максимально свіжа система, яка не буде самостійно встановлювати обнови. Та і треба можливість влазити в реєстр.
7ка вже занадто стара. 10 слідкує за реєстром... Тільки недавно нарив 10, які підходять, але впадло ставить.
Хз. Працював з усіма. Вернувся на 7...звичка.
Хоча нажаль сімка вже устарівша і деякі проги тупо не хотять на неї ставати.

Назад
Угорі