Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Задумалась.
Навіщо Гато, каструвати?
Його горіхи - його проблеми.
Це тільки по його особистому бажанню.
Фууу, ні ,ніякого бажання,я думав ми про кота розмовляємо ?!))))
Хоча і кота жалко ((((

Touni,
IMG_20230624_190226.webp

За таке карають.

Добре ,ок ! Що тоді зробити чоловіку за зраду ,відрізати обом органи ,чи плюнути в обличчя і бути вище ? Причину зради ми не розглядаємо !
Вирішити, чи ти хочеш бути з цією людиною. А вже від цього буде залежить все інше.

Вирішити, чи ти хочеш бути з цією людиною. А вже від цього буде залежить все інше.
Добре ,для початку може познайомимось та перейдемо на ти ? Руслан .Зрада ,саме слово огидне ,і після таких дій яка може бути довіра ?

Приємно ,трошки вище добавив у відповідь ,зрада - огидне слово ,і тим паче яка може бути довіра ??? І як можна бути біля людини ??? Добре ! Я, зібрав дві сумки шмоток і поїхав ,зразу було огидно - приїхав в нікуди ,в пусту кімнату ,через рік на канікули приїхали діти ! Зараз старший навчається ,проживає зі мною ,менший на єкскурсіїї ,потім теж приїде ,розбіглися майже років 5- 6 ,офіційно розводимось в наступному місяці .Ого оце набалакав ,якось так ))))

Приємно ,трошки вище добавив у відповідь ,зрада - огидне слово ,і тим паче яка може бути довіра ??? І як можна бути біля людини ??? Добре ! Я, зібрав дві сумки шмоток і поїхав ,зразу було огидно - приїхав в нікуди ,в пусту кімнату ,через рік на канікули приїхали діти ! Зараз старший навчається ,проживає зі мною ,менший на єкскурсіїї ,потім теж приїде ,розбіглися майже років 5- 6 ,офіційно розводимось в наступному місяці .Ого оце набалакав ,якось так ))))
Так ти вже зробив вибір. Тепер залишилось відпустити цю історію і почати жити для себе. З бувшою вирішувати тільки про дітей.
Здається все.
Touni, Перестань варитись в тому бувшому гуано. Це сталось, ти зробив чоловічий вчинок, тепер навчись жити для себе. Життя така дивна штука.

Так ти вже зробив вибір. Тепер залишилось відпустити цю історію і почати жити для себе. З бувшою вирішувати тільки про дітей.
Здається все.
Ага ,ще вирішити з МФО ))) Діти мої ! В смислі будуть обидва біля мене - поки навчаються а там як захочуть ,це вони так вирішили ,не я ))))
Здається все.
Touni, Перестань варитись в тому бувшому гуано. Це сталось, ти зробив чоловічий вчинок, тепер навчись жити для себе. Життя така дивна штука.
Та ,вже давно не варюся ,просто пішла така балачка за зраду )))) вирішив поділитися ))))

Назад
Угорі