- Дописи
- 17639
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44774
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ти не правий ))) чи це житевий опит ?)))) Куди вже вліз ???
А чим тобі перший розмір не подобається?
Можна скажу ,для моєї долоні малуватий ))))А чим тобі перший розмір не подобається?
Во,во не всі люблять об'єми)Ти не правий ))) чи це житевий опит ?)))) Куди вже вліз ???
Повідрощували лапищі))Можна скажу ,для моєї долоні малуватий ))))

Ти ,там того кушай трішки набирай ))Во,во не всі люблять об'єми)
Не треба ))) норм .,руці ))))Во,во не всі люблять об'єми)
Повідрощували лапищі))![]()
Розмір то не головне,зато в мене жoпa і ноги зачетніТи ,там того кушай трішки набирай ))
))Нариваєшся? Де хфото ? Список ? ) ? Все зіпсували ?Розмір то не головне,зато в мене жoпa і ноги зачетні))
Список чого?)Нариваєшся? Де хфото ? Список ? ) ? Все зіпсували ?
Що вживаєш в їжу та випиваєш ,бо є знайомі які не їдять і не випивають ,включила сніжинку і забула де вимкнути (шуткую ))))))Список чого?)
Сейчас твою снежинку как выключу, что больше и не включиться))Що вживаєш в їжу та випиваєш ,бо є знайомі які не їдять і не випивають ,включила сніжинку і забула де вимкнути (шуткую ))))))
Так і знав ( без образ ?))))))Сейчас твою снежинку как выключу, что больше и не включиться))
Їм практично все, ніби то,не п'ю самогон,джин,не любитель сухих вин і мартіні.Що вживаєш в їжу та випиваєш ,бо є знайомі які не їдять і не випивають ,включила сніжинку і забула де вимкнути (шуткую ))))))
Не ,не чесно я ,на органи відав сердце і душу !))))Так і знав ( без образ ?))))))
Ну что могу сказать, Спасибо))Не ,не чесно я ,на органи відав сердце і душу !))))
А решта де?)Не ,не чесно я ,на органи відав сердце і душу !))))
Конкретно що цікавить ? Печінка - не годна ,почки теж ,очі - ну таке для снайпера не підуть ,мозок - хіба дурню видає ,руки - що пам'ятають те і роблять. ....?А решта де?)
О,бачиш ! Дохтор сказав в морг .....
Мозги я люблю їсти чайною ложкою...)Конкретно що цікавить ? Печінка - не годна ,почки теж ,очі - ну таке для снайпера не підуть ,мозок - хіба дурню видає ,руки - що пам'ятають те і роблять. ....?