Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12217
- Реакції
- 16863
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Що за настрій ?(((Вже лапки склав і чекаю
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Що за настрій ?(((Вже лапки склав і чекаю
Та шо ти ведешся... сидить старий і преться ... це ж аферюга та щеЩо за настрій ?(((
Мабуть якась молоденька киця відмовила!Що за настрій ?(((
Та йому жінки до 40 хіба що допомогу перейти дорогу можуть надати ? ?Мабуть якась молоденька киця відмовила!
А після 40?Та йому жінки до 40 хіба що допомогу перейти дорогу можуть надати ? ?
Бачиш ,як до тебе чемно звертається людина - аксакал ,а не старий пер...н !))))А після 40?
Дивлячись як ти в реальному житті виглядаєш. Можуть і швидку викликати.А після 40?
ШалунА після 40?

Та якої сметанкі... тему переглянь.Дивлячись як ти в реальному житті виглядаєш. Можуть і швидку викликати.
А можуть і сметанки в блюдце налити.
Чим мені сметанка допоможе?Дивлячись як ти в реальному житті виглядаєш. Можуть і швидку викликати.
А можуть і сметанки в блюдце налити.
Чим мені сметанка допоможе?
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Моя сусідка, коли її кіт вопів, що хоче кицю, говорила - мій кіт такий голодний, я йому і фаршу, і яйце, і рибки, а він все кричить, їсти просить.*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
За що Ви над ним так ?))))Моя сусідка, коли її кіт вопів, що хоче кицю, говорила - мій кіт такий голодний, я йому і фаршу, і яйце, і рибки, а він все кричить, їсти просить.
Це Гато, так по вулиці мявкаючи бігає? "Їсти просить?"
Я більше не буду.За що Ви над ним так ?))))
?І це лише із за сковорідки ???Я більше не буду.
Він мені сковорідку пожалів. Я не злопамятна, але пам'ять у мене хороша.
Так, ось така.?І це лише із за сковорідки ???
Я, був кращої думки про Гато ?Так, ось така.![]()
Кепочка була замість сковорідочкиТак, ось така.![]()
За 27 тыс?))Кепочка була замість сковорідочки
Більше. Я не на стільки дешевийЗа 27 тыс?))