Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Моя мати була директорм школи,батько фізику викладав... Щоденник просто був формальністю
Не повезло тобі ,контроль був тотальний ))) я ж не сказав що я таким займався ,запам'яталось бо кіпіш був на всю школу )))

Особливо у кого було їх по двоє ,один для гарних оцінок а другий для ху#* х ,знаю були і такі унікали )))
Мой брат нашел способ попроще. У нас ним разница 10 лет. Так вот когда я была маленькая, он давал мне ручку и свой дневник. После мои каракуль разобрать, что за оценка было сложно))

Мой брат нашел способ попроще. У нас ним разница 10 лет. Так вот когда я была маленькая, он давал мне ручку и свой дневник. После мои каракуль разобрать, что за оценка было сложно))
Ахферістка з дитинства ))))

Моя мати була директорм школи,батько фізику викладав... Щоденник просто був формальністю
В мене мама теж в моїй школі працювала. Задовбалась червоніти за мене))
Особливо коли в 11 класі за 3 чверть мені хотіла математичка 2 вліпити... а я йшов на золоту ))
Не через знання вліпити хотіли ???
После мои каракуль разобрать, что за оценка было сложно))
Дивно як тобі кредити видали ???

Да є що вспомнить , ми любили дорогу перевязувати ,по першому льодові побігати ,зробить бомбу з карбіду ...,інколи синам розповідаю ,у них очі квадратні - запитують ,Ти таке робив ????

В мене мама теж в моїй школі працювала. Задовбалась червоніти за мене))
Особливо коли в 11 класі за 3 чверть мені хотіла математичка 2 вліпити... а я йшов на золоту ))
Не через знання вліпити хотіли ???

Дивно як тобі кредити видали ???
Да сама в шоке))

Да є що вспомнить , ми любили дорогу перевязувати ,по першому льодові побігати ,зробить бомбу з карбіду ...,інколи синам розповідаю ,у них очі квадратні - запитують ,Ти таке робив ????
Я ледь не спалив будку з тирсою на виробничому)))
Зранку лиш зайшов до школи а мене до директора за шкібарки))
Мать вчергове в трансі?

Я здебільшого чудив поза школою. У мене дружбан був,син голови сільради, от з ним ми і пожежу в дитячому садку влаштували,і пару разів нас в колгоспному саду ловили,і бухими на дискотеці,... Весело було спостерігати як наші батьки з дільничним спілкувались

Зовсім другі ч
Я здебільшого чудив поза школою. У мене дружбан був,син голови сільради, от з ним ми і пожежу в дитячому садку влаштували,і пару разів нас в колгоспному саду ловили,і бухими на дискотеці,... Весело було спостерігати як наші батьки з дільничним спілкувал
Зовсім другі часи були та і ми )) а зараз у них інші цінності ,та і молодь інша ...

Зовсім другі ч

Зовсім другі часи були та і ми )) а зараз у них інші цінності ,та і молодь інша ...
Я доньці розповідав як ми час проводили-не зрозуміла прикола. Краще в телефон тупити

Я доньці розповідав як ми час проводили-не зрозуміла прикола. Краще в телефон тупити
Я завжди згадую прикол, коли в кума мала ( моя похресниця, зараз 21 їй) в дитинстві, рочків 9 мабуть їй було, якось сиділа біля кума, а той перебирав старий мотлох і витягнув пару касет ( музика )... а вона :
- Тату, а що це таке?
- Касета...
пауза... потім :
- А для чого вона ??? ( логічне впринципі запитання в дитини такого віку в той час )
- Музику слухати...

Абзац. Кум ржав всцикався коли подивився на доньку і її реакцію... зависла, задумалась, ступор)))))
Казав що очікував запитання як в тому анекдоті : Тату а ти і динозаврів бачив ? ? ?

Боїшся що закачає ,чи почнеш співати ???
Нагадав анекдот як у шофера маршрутки питають
- Скільки років ви водите маршрутку?
- Понад 20...
- Вживаєте?
- Регулярно!!!
- І як ви не боїтесь що права відберуть ?!
- Які права :rolleyes: :oops: :oops:

Тони, а где посмотреть видео, где ты в поезде спирт пьешь и поешь)) Должен был кто-то заснять и выложить))
Вредіна ))) пив я в ничку ,а пісні співав про себе ( мугикав )))))

Назад
Угорі