Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Ну ,як сумне - про друзів ,та товаришів.Хтось мені писав що почнуть відсіватись .
Может это и к лучшему. Одни уходят из нашей жизни, други в нее приходят)) Обидно, но ничего страшного))

Коли кум прийде рило бити-пиши
Було) випили, поговорили, випили. Потім разом позвонили звонарям. І звонили доки не допили дві літри...
Может это и к лучшему. Одни уходят из нашей жизни, други в нее приходят)) Обидно, но ничего страшного))
Обідно, це коли фото торсу не буде...

Ну ,так от .Був кореш ,разом чудили тут в Крем.,А одного разу він підписав мене як довірену особу в банку ,мені телефонували ,я мороз не знаю не працює .А образа є ,і я його в МФО теж як довірену ,ну і от ,запрошують його на фірму на шабаку - так не підійшов ( мороз ) ,та й ху# з ним ,а другий просто запитав - чому я не сказав ,що він довірена ,ми спілкуємось ,я йому винен гривні ! От і друзі (
Коли кум прийде рило бити-пиши
Ну ,я ,ще справлюсь .Хочу дочекатись виїзну групу ,цікаво чи самі полізуть чи забере скора )))))
Треба було поділитись ,не судіть )

Було) випили, поговорили, випили. Потім разом позвонили звонарям. І звонили доки не допили дві літри...

Обідно, це коли фото торсу не буде...
Припхався з кумою,з порогу влаштував істерику... Потім відправив куму,вибачився за показовий виступ... Скільки потім випили вже не згадаю
Ну ,так от .Був кореш ,разом чудили тут в Крем.,А одного разу він підписав мене як довірену особу в банку ,мені телефонували ,я мороз не знаю не працює .А образа є ,і я його в МФО теж як довірену ,ну і от ,запрошують його на фірму на шабаку - так не підійшов ( мороз ) ,та й ху# з ним ,а другий просто запитав - чому я не сказав ,що він довірена ,ми спілкуємось ,я йому винен гривні ! От і друзі (

Ну ,я ,ще справлюсь .Хочу дочекатись виїзну групу ,цікаво чи самі полізуть чи забере скора )))))
Ніхто тебе судити не буде,розслабся

Тю..В мене самі близьких лишилися.Ті що в вогонь,воду і крізь дзвінки..
P.S.Наболілим треба ділитись.!)

Тю..В мене самі близьких лишилися.Ті що в вогонь,воду і крізь дзвінки..
P.S.Наболілим треба ділитись.!)
Просто получається ,що розраховуєш на одних ,а на справді отримуєш других про яких навіть не думаєш ...

Назад
Угорі