- Дописи
- 23199
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46801
- Бали
- 7740
Шушаніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Певно я свою теж забуду.. Які там ще були?Нова. Стару забув на іншій станції)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Певно я свою теж забуду.. Які там ще були?Нова. Стару забув на іншій станції)
Коли кум прийде рило бити-пишиНу ,як сумне - про друзів ,та товаришів.Хтось мені писав що почнуть відсіватись .
похлопаєш в долоніКоли кум прийде рило бити-пиши
Может это и к лучшему. Одни уходят из нашей жизни, други в нее приходят)) Обидно, но ничего страшного))Ну ,як сумне - про друзів ,та товаришів.Хтось мені писав що почнуть відсіватись .
Було) випили, поговорили, випили. Потім разом позвонили звонарям. І звонили доки не допили дві літри...Коли кум прийде рило бити-пиши
Обідно, це коли фото торсу не буде...Может это и к лучшему. Одни уходят из нашей жизни, други в нее приходят)) Обидно, но ничего страшного))
А я его и не обещала))Було) випили, поговорили, випили. Потім разом позвонили звонарям. І звонили доки не допили дві літри...
Обідно, це коли фото торсу не буде...
Ну ,я ,ще справлюсь .Хочу дочекатись виїзну групу ,цікаво чи самі полізуть чи забере скора )))))Коли кум прийде рило бити-пиши
Припхався з кумою,з порогу влаштував істерику... Потім відправив куму,вибачився за показовий виступ... Скільки потім випили вже не згадаюБуло) випили, поговорили, випили. Потім разом позвонили звонарям. І звонили доки не допили дві літри...
Обідно, це коли фото торсу не буде...
Ніхто тебе судити не буде,розслабсяНу ,так от .Був кореш ,разом чудили тут в Крем.,А одного разу він підписав мене як довірену особу в банку ,мені телефонували ,я мороз не знаю не працює .А образа є ,і я його в МФО теж як довірену ,ну і от ,запрошують його на фірму на шабаку - так не підійшов ( мороз ) ,та й ху# з ним ,а другий просто запитав - чому я не сказав ,що він довірена ,ми спілкуємось ,я йому винен гривні ! От і друзі (
Ну ,я ,ще справлюсь .Хочу дочекатись виїзну групу ,цікаво чи самі полізуть чи забере скора )))))
Треба було поділитись ,не судіть )
Тю..В мене самі близьких лишилися.Ті що в вогонь,воду і крізь дзвінки..Ну ,так от .Був кореш ,разом чудили тут в Крем.,А одного разу він підписав мене як довірену особу в банку ,мені телефонували ,я мороз не знаю не працює .А образа є ,і я його в МФО теж як довірену ,ну і от ,запрошують його на фірму на шабаку - так не підійшов ( мороз ) ,та й ху# з ним ,а другий просто запитав - чому я не сказав ,що він довірена ,ми спілкуємось ,я йому винен гривні ! От і друзі (
Ну ,я ,ще справлюсь .Хочу дочекатись виїзну групу ,цікаво чи самі полізуть чи забере скора )))))
Треба було поділитись ,не судіть )
А могла б....А я его и не обещала))
Просто получається ,що розраховуєш на одних ,а на справді отримуєш других про яких навіть не думаєш ...Тю..В мене самі близьких лишилися.Ті що в вогонь,воду і крізь дзвінки..
P.S.Наболілим треба ділитись.!)
Он Юлька у тебе з'явилась)))Просто получається ,що розраховуєш на одних ,а на справді отримуєш других про яких навіть не думаєш ...
А я тут причем?))Он Юлька у тебе з'явилась)))
Скоріше ,я, у вас з'явився ))) Тільки не прирівнюйте до зоро ))))Он Юлька у тебе з'явилась)))
Де фото?А я тут причем?))
Психолог ! Однако )))А я тут причем?))
Малий виріс щоб до дядька-розбійника братисьСкоріше ,я, у вас з'явився ))) Тільки не прирівнюйте до зоро ))))
У тебя в личке, поищи хорошо))Де фото?
Ну ,тут треба порівнятись ,великий )))Малий виріс щоб до дядька-розбійника братись