Гато
Читач
- Дописи
- 20157
- Реакції
- 37330
- Бали
- 7740
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
НаївнаБлин, а я уже подумала мы закрыли эту тему))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
НаївнаБлин, а я уже подумала мы закрыли эту тему))
А я свои кудри не подстригу))Не,коротко стрижений ))
А я тут до чого? Я не сивий,ну майжеОбстриг сідину аж на мозок легше )
А за гроші?А я свои кудри не подстригу))
Нет. Мне нравятся мои волосы)) Плюс они у меня кудрявые. Представь что у меня будет на голове, если я коротко подстригусь))А я тут до чого? Я не сивий,ну майже
А за гроші?
Какая есть))Наївна
Я сказав про свою сідину ,було а це мабуть на нервах ще більше стало ,поки коротко стрижений не замітноА я тут до чого? Я не сивий,ну майже
А за гроші?
Это возраст, не сваливай на нервы))Я сказав про свою сідину ,було а це мабуть на нервах ще більше стало ,поки коротко стрижений не замітно
Я писав ,то не моє ,паспотистку обморило - дописала лишнього )))Это возраст, не сваливай на нервы))
Я буду чекати) і нагадувати)Ну раз нужно, то может и заведу))
Показуй)Нет. Мне нравятся мои волосы)) Плюс они у меня кудрявые. Представь что у меня будет на голове, если я коротко подстригусь))
Какая есть))
Да, я уже поняла, что ты не забудешь про список))Я буду чекати) і нагадувати)
Показуй)
Что показывать?)Показуй)
Що не шкодаЧто показывать?)
Нужно подумать))Що не шкода
А що тут думать?Нужно подумать))
Все показуй ))Да, я уже поняла, что ты не забудешь про список))
Что показывать?)
Что первым показать))А що тут думать?
Только после тебя))Все показуй ))
Ну мужикам буде не цікаво ,те що я буду показувати))Что первым показать))
Только после тебя))
Зато девушкам будет интересно)) тут же не только мужики))Ну мужикам буде не цікаво ,те що я буду показувати))
Себе і волосся)Что показывать?)
Сфоткай голий торс)Ну мужикам буде не цікаво ,те що я буду показувати))
Добре ,не ображайся )) в паріхмактерскій )) стригла дівчина мабуть твого зросту ,я сиджу а вона елі до моєї макушки достає ,якось не звертав уваги - а тут часи вібрують і чомусь згадав про тебе ))) в мене усмішка до ушей а вона тільки зиркає )))))Ну мужикам буде не цікаво ,те що я буду показувати))
Баз голови ))))Себе і волосся)
Сфоткай голий торс)
Нехай повторить))
Ти чого її не любиш?)Баз голови )))
Так вона ж у нас хитренька )))Добре ,не ображайся )) в паріхмактерскій )) стригла дівчина мабуть твого зросту ,я сиджу а вона елі до моєї макушки достає ,якось не звертав уваги - а тут часи вібрують і чомусь згадав про тебе ))) в мене усмішка до ушей а вона тільки зиркає )))))
Баз голови ))))
Голову ,ні ))))Ти чого її не любиш?)