Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нет ,не этот ))) До дому ,досить арбайтен)))![]()
Вот этот?))
Тож тіко у відьом такий шабаш ))))Нет ,не этот ))) До дому ,досить арбайтен)))
Для чого тягнув?) Не можна відкладати на потім те що хочеться зараз)Ну а тепер можна холодненького хряпнуть ))
Трішки робота не така ,і випити пляшку холодного пива з задоволенням не получится ,камер понавішували (Для чого тягнув?) Не можна відкладати на потім те що хочеться зараз)
Так ищи место, где камеры не видят))Трішки робота не така ,і випити пляшку холодного пива з задоволенням не получится ,камер понавішували (
С#ки... Купуй чорну кружку. В ній не видно що ти п'єш)Трішки робота не така ,і випити пляшку холодного пива з задоволенням не получится ,камер понавішували (
У Тоні буде написано "другий хлопець на селі"?С#ки... Купуй чорну кружку. В ній не видно що ти п'єш)
![]()
17-18 років назад теж таку мав))С#ки... Купуй чорну кружку. В ній не видно що ти п'єш)
![]()
А тепер старість прийшла?17-18 років назад теж таку мав))
Кава така бодряща була ??
Та за вами втовпишся )))))У Тоні буде написано "другий хлопець на селі"?
Я не претендую на це званняТа за вами втовпишся )))))
Обстриг сідину аж на мозок легше )Я не претендую на це звання
Треба) треба заводить список)Блин, а я уже подумала мы закрыли эту тему)) Нету у меня списка))
Ну раз нужно, то может и заведу))Треба) треба заводить список)
Не,коротко стрижений ))Блин, а я уже подумала мы закрыли эту тему)) Нету у меня списка))
Ты теперь лысый?))