Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Норм) якщо робити є за що і є коли)Тема то норм ,а от робити його ...
Про хобот хочеш?Що ,сьогодні тема ремонти та унітази на кухні ,або їхня відсутність ?
Не хо ,хватить вчора охрестили італійцем і трішки не продали в рабство ?Про хобот хочеш?
Не а..В процесі)Уже есть))
А ты не итальянец?))Не хо ,хватить вчора охрестили італійцем і трішки не продали в рабство ?
Уяви ,щирий українець ,і хвамілія закінчується на КО ))))А ты не итальянец?))
В мене унітаз є..Зате перегородок ще немаєЩо ,сьогодні тема ремонти та унітази на кухні ,або їхня відсутність ?

Ніхто тебе миром не помазавНе хо ,хватить вчора охрестили італійцем
було Ну де він стоїть запитувати не буду ))))В мене унітаз є..Зате перегородок ще немає![]()
Там де буде санвузол))Ну де він стоїть запитувати не буду ))))
Квартира поки що без перегородок,зато зроблені стіни,і електрика,і сантехніка теж)Ну де він стоїть запитувати не буду ))))
Добре що проблеми тільки з стінами, а не із стояком)Там де буде санвузол))
Кулінарія твоє?)Там де буде санвузол))
Та то все пропало ))Добре що проблеми тільки з стінами, а не із стояком)
Все як має бути стоїть..)Добре що проблеми тільки з стінами, а не із стояком)

Судячи з віднустності стін між кухнею і туалетом - дуже)Кулінарія твоє?)
Ага, підвіконня, мультиварка і електроплитка)Кулінарія твоє?)
Мне тоже родители говорят, что щирі украинцы. Вот только часто слышу вопрос. Есть ли у меня греческие корни)) Чета мне не рассказывают))Уяви ,щирий українець ,і хвамілія закінчується на КО ))))
??? Не зрозумівМне тоже родители говорят, что щирі украинцы. Вот только часто слышу вопрос. Есть ли у меня греческие корни)) Чета мне не рассказывают))