Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Прикольный, мне нравиться))вал кстати может и таким быть
![]()
от колекторасов в темном переулке отбиться самое то
Але чому всім треба саме п'ятниця?
Не всім. Лиш старпьорам з совдеповським стереотипомАле чому всім треба саме п'ятниця?
Доброго ранку)

Бо завтра з чистою совістю можу послати науй роботу,керівництво,підлеглих,...Але чому всім треба саме п'ятниця?
Доброго ранку)
Посилать обов'язково?)Бо завтра з чистою совістю можу послати науй роботу,керівництво,підлеглих,...
Без того задовбуть дзвінками і дурними питаннями.
Останні пів року їдучи з роботи я кажу новій зміні забути мій номер і ставлю їх в чорний список. Через три дні знімаю блок)Без того задовбуть дзвінками і дурними питаннями.
Тони у тебя проблемы?)) Вал не не тот сделал или не выспался?))![]()
Привіт ,а в деяких п'ятниця буде завтра (((
Аааа,міні шлють повідомлення ,мене передають колехторам ,мені телехвонують з МФО ))))) .Останню ніч треба відбабахать ,а вал з ранку забрали ,десь вже місить ?Тони у тебя проблемы?)) Вал не не тот сделал или не выспался?))
Створюй по темі на кожне смс і на кожен дзвінок))міні шлють повідомлення ,мене передають колехторам
Ну ,просто не може себе взяти в руки ,так проблема є ,не приємно ,но не смертельно ))Створюй по темі на кожне смс і на кожен дзвінок))
Це ж до усрачки страшно! А раптом колекторам продадуть? А раптом самі заборонять виїзд за кордон?? А раптом за обидві щоки візьмуть?
Ты мне скажи нахрен ты мне фейспам поставил?)) Что я ему не так написала?))Ну ,просто не може себе взяти в руки ,так проблема є ,не приємно ,но не смертельно ))
Блін ,Юль ,давай спишем на те що сонний ,де ? Помінять можна ?Ты мне скажи нахрен ты мне фейспам поставил?)) Что я ему не так написала?))
Да, пусть будет)) Зоро как раз догнал о чем я))Блін ,Юль ,давай спишем на те що сонний ,де ? Помінять можна ?
Я в же і йому вліпив ))) Трішки дістав і мене ))Да, пусть будет)) Зоро как раз догнал о чем я))