Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12217
- Реакції
- 16863
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мовчи бо зараз буде ,те що мені вчора ))))Бачу ви вже домовились.)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мовчи бо зараз буде ,те що мені вчора ))))Бачу ви вже домовились.)))
І що?Мовчи бо зараз буде ,те що мені вчора ))))
І ні чо ,хай молодь домовляється
То ти так мене старим назвав?І ні чо ,хай молодь домовляється
Блін різниця в віці +- ,я про себеТо ти так мене старим назвав?
Ладно,розслабся. Я не парюсь з приводу свого вікуБлін різниця в віці +- ,я про себе
Вчора забагато наї... задоволення отримав?Тяжко мені сьогодні буде ,робить нееехоочуу(((
Та щось тяжко ,не наверну себе робить .А поясни мені будласка ,про скриті повідомлення ,одні пише у вас є 9---,а треба 1000 ,а в інших більше число ,це ще не доріс ( зелений ) ,хоча байдуже ,те що мені треба і так напишете )))Вчора забагато наї... задоволення отримав?
Та щось тяжко ,не наверну себе робить .А поясни мені будласка ,про скриті повідомлення ,одні пише у вас є 9---,а треба 1000 ,а в інших більше число ,це ще не доріс ( зелений ) ,хоча байдуже ,те що мені треба і так напишете )))
Ще не можу читати ,не хватає 2 повідомлень ))) ,просто цікаво як воно працює ,хоча зразу бісило*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Ты пиши, и хватит))Ще не можу читати ,не хватає 2 повідомлень ))) ,просто цікаво як воно працює ,хоча зразу бісило
Розумію ,що це зроблено для безпеки ?Ты пиши, и хватит))
Наверное))Розумію ,що це зроблено для безпеки ?
Врубай автоподачу і знімай по сотці)Тяжко мені сьогодні буде ,робить нееехоочуу(((
Сьогодні не получится ,роблю дріб'язок ,то вчора - обертів і на подачу )Врубай автоподачу і знімай по сотці)
Є багато зайвих очей. Не треба їм всього знати...Розумію ,що це зроблено для безпеки ?
Значить зробив і сотку)Сьогодні не получится ,роблю дріб'язок ,то вчора - обертів і на подачу )
На роб.,стараюсь не вживати ,бо тяжкі можуть бути наслідкиЄ багато зайвих очей. Не треба їм всього знати...
Значить зробив і сотку)
Ну курить за станком точно не варто... Раніше було дорого...На роб.,стараюсь не вживати ,бо тяжкі можуть бути наслідки
Та про яке курить ,камер натикали ,слідкують щоб не шарилисьНу курить за станком точно не варто... Раніше було дорого...