Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10176
- Реакції
- 18526
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я не нападала))Напали всим селом. Хєр відгавкаєшся
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я не нападала))Напали всим селом. Хєр відгавкаєшся
Я теж. Всього то про мурчання спитав...Я не нападала))
Ти ж мене ,спитав ?Я теж. Всього то про мурчання спитав...
По трошки...Добрий день) як ви тут бандюги?!
Суботній ранок не буває легким ?По трошки...
В мене ранок до півночі ближче... І в 2 години вже пиво холодне п'ю)Суботній ранок не буває легким ?
Таки мабуть він хоче помучити тебе ))))Никифорович, перестань подбирать для меня рекомендации в фб))![]()
Як добре що мене немає в фейсбуціНикифорович, перестань подбирать для меня рекомендации в фб))![]()
,а то після його відео то би був треш)Норм группа)Никифорович, перестань подбирать для меня рекомендации в фб))![]()
Не знаю норм или нет, не заходила к ним))Норм группа)
Не точно, але гарна заставка)
А у меня есть, там капец рекомендации))Як добре що мене немає в фейсбуці,а то після його відео то би був треш)
Ти ж знаєш як підбираються рекомендації?) В основному на основі пошуку... І перегляд сторінок...меня есть, там капец рекомендации))
може ти їх до чортиків налякав ?)))
После с*кса, плакать я точно не хочу))реально - дівчинка аж плаче
Ти ж знаєш як підбираються рекомендації?) В основному на основі пошуку... І перегляд сторінок...
халепа з ким я спілкуюсь ,отож а уяви як ?Так від радості та задоволення ))))После с*кса, плакать я точно не хочу))
А як же сльози щастя?)После с*кса, плакать я точно не хочу))
Я от счастья не плачу)) После с*кса, девушка должна сиять, а не быть зареванная))А як же сльози щастя?)
Ты вчера плакал от удовольствия?халепа з ким я спілкуюсь ,отож а уяви як ?
Так від радості та задоволення ))))
После с*кса, девушка должна сиять, а не быть зареванная))
сяє)Я же про лицо говорила, а не про жoпy))
Одне іншому не заважаєЯ же про лицо говорила, а не про жoпy))