Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12217
- Реакції
- 16863
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не ображайтесь ,я,з повагою !Я не гримаю. Для цього інша служба є
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не ображайтесь ,я,з повагою !Я не гримаю. Для цього інша служба є
Лише кепочка. Тепер у людини травмаЧто кепочкой хобот прикрывал или из одежды была только кепочка))
З повагою до віку чи до професії?Не ображайтесь ,я,з повагою !
Що смішного ,я ще не розумію коли він шуткує ,а коли ні .До людини !Лише кепочка. Тепер у людини травма
З повагою до віку чи до професії?
Ой я думав він відповів "ага хоботом" на моє "шо ви тут дальше хоботаєте" щас вже аж побачив і поняв хпхвахахахХотела попросить видео. Но лучше не стоит))
Салат удочкой, ну ну))
Дід завжди сурйозний. Геть як я)))Що смішного ,я ще не розумію коли він шуткує ,а коли ні .До людини !
З тобою простіше ,тебе розумію )Дід завжди сурйозний. Геть як я)))
Та ну Тебе ,я сурьюзно ?З тобою простіше ,тебе розумію )
А чому зі мною на "ти",а з дідом на "ви"?)))З тобою простіше ,тебе розумію )
Та ну Тебе ,я сурьюзно ?
Ну ми з Вами як би давненько тикаєм ?))А чому зі мною на "ти",а з дідом на "ви"?)))
Touni, я практично завжди жартую. Просто деколи саркастично... але ніколи не для того щоб когось образити особистоЩо смішного ,я ще не розумію коли він шуткує ,а коли ні .До людини !
Все просто : з культурними людьми завжди треба на виА чому зі мною на "ти",а з дідом на "ви"?)))

Давай на ти бо Гато комплексувати будеТа я і не ображаюсь ,інколи не розумію вашого сарказму )
Добре ,я, вас всих поважаю - тих людей які відізвалися з першого мого запису ,і з якими спілкуюся досі !?Давай на ти бо Гато комплексувати буде![]()
![]()
Ой не зарікайсяДобре ,я, вас всих поважаю - тих людей які відізвалися з першого мого запису ,і з якими спілкуюся досі !?
То ти мене так завуальовано хамом назвав?Все просто : з культурними людьми завжди треба на ви![]()
Чому не зарікатися ? Взяв і все зіпсував !Ой не зарікайся
То ти мене так завуальовано хамом назвав?
Літні невігласи не обов"язково мають бути хамамиТо ти мене так завуальовано хамом назвав?

Яка там у нас різниця в віці??Літні невігласи не обов"язково мають бути хамами![]()
![]()
Та ладно. Розслабся))Чому не зарікатися ? Взяв і все зіпсував !
Яка там у нас різниця в віці??
Та ладно. Розслабся))

Освічені люди про вік не згадуютьЯка там у нас різниця в віці??

Ми ще не починалиДобре ,харош вам вумнічати !)))
Підкажіть як пережити вихідні ,бо їхатиму на Батьківщину ,не пити не получится
Тримати себе в руках.( Може знаєте дієвий спосіб ( який не знаю я ) ?))