Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12217
- Реакції
- 16863
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кому що ,розмовний ))))Статевий?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Кому що ,розмовний ))))Статевий?
О а это уже интересно))Статевий?
А ще кажеш,що я збоченецьКому що ,розмовний ))))
Тому їм і не цікаво) може вони сподівались на більше?)Кому що ,розмовний ))))
Мені вчора каса прислала... аж улибнуло.Напиши їм лякалку про 152 статтю кку. Я писав.

Ну я можу собі дозволити почекати років 10... Але мені від них треба більше) я їм обіцяв віддавати тільки після сеkсу з примусом...Мені вчора каса прислала... аж улибнуло.
Ото вже пічалька в них... за 25% практично готові
![]()
Питання не по темі. Де можна купити за розумну ціну чоловічу білизну,футболки,шорти?
Прикольно. Боюсь в госпіталі не зацінятьНе дякуй))![]()
Чоловічий боді з високим вирізом стегна 010 BODY black XXL/XXXL Passion (251973278) • 0 грн • інтернет-магазин Каста
Боді, "Пропонуємо Вам купити чоловіче еротичне боді Passion 010 BODY... Склад: поліамід 90%, еластан 10%;. Країна бренду: Не установлена.kasta.ua
Якщо так, то хз... По мережі andy пройдись. +/- адекватні ціни. Ну або ж той самий сайт...Прикольно. Боюсь в госпіталі не зацінять
Про сетам я так розумію не потрібно говоритиЯкщо так, то хз... По мережі andy пройдись. +/- адекватні ціни. Ну або ж той самий сайт...
Горішні Плавні (Комсомольск ) там швейна фб ,трикотаж ,пошукай в неті ,там ціни приємливіПрикольно. Боюсь в госпіталі не зацінять
Попу підкреслює..)Не дякуй))![]()
Чоловічий боді з високим вирізом стегна 010 BODY black XXL/XXXL Passion (251973278) • 0 грн • інтернет-магазин Каста
Боді, "Пропонуємо Вам купити чоловіче еротичне боді Passion 010 BODY... Склад: поліамід 90%, еластан 10%;. Країна бренду: Не установлена.kasta.ua

Зрозуміло ,що тобі подобається ))Попу підкреслює..)![]()
Тогда переходи по ссылке и покупай))Зрозуміло ,що тобі подобається ))
![]()
Дякую ,не мій фасон ,та і не на мій смак )))))Тогда переходи по ссылке и покупай))
Хобот не сховаєш?Дякую ,не мій фасон ,та і не на мій смак )))))
Все можливо ))))Цось по Комсомольску знайшов ?Хобот не сховаєш?
Прям реклама вийшла)))Все можливо ))))