Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

IMG-686db859e8c68c282236206e2f9d78d3-V.webp

Просто выбирай ленивых, и они тоже будут двигаться и стараться))
Не складається з такими... Завжди шукаю трошки прибитих. Шоб не скучно було і життя медом не казалось)

Ну хоть трошки, а не совсем)) Главное чтобы скучно не было))
Трошки....
Колишня дружина - після розводу по судах затягла) весело було) та і досі весело)
Попередня дівчина приїжала майже неждано за 800км...
Теперішня дівчина в армію хотіла. Благо в понеділок їй відмовили... Хоча вона не перестала шукати варіанти... При цьому працює в доволі непоганій державній компанії з стабільною зп і можливим кар'єрним ростом...

Трошки)

Трошки....
Колишня дружина - після розводу по судах затягла) весело було) та і досі весело)
Теперішня дівчина в армію хотіла. Благо в понеділок їй відмовили... Хоча вона не перестала шукати варіанти... При цьому працює в доволі непоганій державній компанії з стабільною зп і можливим кар'єрним ростом...

Трошки)
Як все складно ))

Трошки....

Трошки)
Ну зато не скучно))

В мене трішки проще ,розбіглися ,а розводимось зараз ,адвокат щось наплужив ,хотіла щоб не являтися до суду но не вийшло ,засідання перенесли на наступний місяць ,інколи спілкуємось ))))

В мене трішки проще ,розбіглися ,а розводимось зараз ,адвокат щось наплужив ,хотіла щоб не являтися до суду но не вийшло ,засідання перенесли на наступний місяць ,інколи спілкуємось ))))
У вас притензии друг другу, имущество делите?) Если нет, то в суд являться необязательно))

У вас притензии друг другу, имущество делите?) Если нет, то в суд являться необязательно))
Аліменти можуть бути.

Touni, Хоча достатньо заяви з проханням розглянути по наявних документах. В суді дадуть зразок.

Ні ми нічого не ділимо ,особисто мені не треба ні чого ,я з відтіля взяв дві сумки своїх речей )))
Хай морочиться ,їй захотілось ))))

Останнє редагування:
Трошки....

Трошки)
Це був майже сюрприз :mosking: ..)
Всім доброго ранку)

Назад
Угорі