Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10176
- Реакції
- 18526
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Чё так уверен, мне не писалиНі чого колись напишуть в тг
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Чё так уверен, мне не писалиНі чого колись напишуть в тг
Тоді тг не був популярний) зараз всі про вайбер забули))Чё так уверен, мне не писали
Мені спочатку прострочки каса мабуть разів 3-4 писалаЧё так уверен, мне не писали
Эволюционируют. Мне только звонки, смс и письма))Мені спочатку прострочки каса мабуть разів 3-4 писала
Думають що ти вже пульт від телевізора в пакет засунула і про тг не знаєш)Эволюционируют. Мне только звонки, смс и письма))
Да ваще динозавр)) ТГ у меня давно, наверное раньше, чем касса про него узнала))Думають що ти вже пульт від телевізора в пакет засунула і про тг не знаєш)
Ну може не динозавр, але Брєжнєва пам'ятаєш)Да ваще динозавр)) ТГ у меня давно, наверное раньше, чем касса про него узнала))
Да, в ТГ с ним переписывались))Ну може не динозавр, але Брєжнєва пам'ятаєш)
????!!!!!по стаціонарному телефоні ,у вас з ним був свій код ,кожна циферка - буква ,чи азбука Морзе ?))))))Да, в ТГ с ним переписывались))
Не ну пригрузил конкретно))????!!!!!по стаціонарному телефоні ,у вас з ним був свій код ,кожна циферка - буква ,чи азбука Морзе ?))))))
??Не ну пригрузил конкретно))
А для чого ж на домашньому були букви на кнопках?) Щоб писати голосові)))????!!!!!по стаціонарному телефоні ,у вас з ним був свій код ,кожна циферка - буква ,чи азбука Морзе ?))))))
Нікіфорович ! Та ти шутнік ,я його не пам'ятаю ))))))))
В більшості там були букви поруч)Я мав на увазі отакий ))))![]()
Не зустрічавВ більшості там були букви поруч)
В мене був такий самий, але з буквами на диску)
Не зустрічав
![]()
Ні. В Яхниках був взимку, але ну його. Не поїду туди більше. Я скільки не вип'ю, скільки нервів там залишу...Нікіфорович ,а часом не в тих краях ?)
Тихої ночі ,солодких снів ?