- Дописи
- 23199
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46801
- Бали
- 7740
Шушаніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Про нього так..) Знайомі не один рік...)Та все ,то Ти знаєш !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Про нього так..) Знайомі не один рік...)Та все ,то Ти знаєш !
Зрозуміло ,я здогадавсяПро нього так..) Знайомі не один рік...)
Надобраніч)Зрозуміло ,я здогадався
Всім тихої ночі ,гарних снів ?
Так сильно розсік?Пішов промию рану ,і теж спатки .Пока
Та ,писав - напарник чуть сознаніє не втратив )) та норм ,заживе ,не перший раз )))Так сильно розсік?
Привет)) Как там палец?Всім привіт ,щось новеньке - прислали голосове повідомлення )))
Скучно?))Touni, нове, але забуте старе. Якщо в телеграм писатимуть - дай знать) хочу з ними поговорить)
Привіт ,та терпимо ,головне ні об що ,не вдаряти )Привет)) Как там палец?
Скучно?))
Є таке. Виконавця знову змінили... Це вже шостий. І третій за два місяці... Доведеться переписувати заяву. Бо є в мене думка, що ніхто постанову в банк не надіслав... С#ки. Хоч на калах злобу б зігнав...Скучно?))
Есть только телеграмм кредитап. Может подойдётЄ таке. Виконавця знову змінили... Це вже шостий. І третій за два місяці... Доведеться переписувати заяву. Бо є в мене думка, що ніхто постанову в банк не надіслав... С#ки. Хоч на калах злобу б зігнав...
Яка не приступна))бідні заї...я надсилати тобі пропозиції ??Есть только телеграмм кредитап. Может подойдёт
![]()
Я такая))Яка не приступна))
Я,конешно ні на що не претендую ,це ти з калами така - неприступна ))))А з нормальними ?)))))Я такая))