- Дописи
- 23199
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46801
- Бали
- 7740
Шушаніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Хоч не хобот на пів екранаТа більша ,ніс на пів фото )))
?Хоч не хобот на пів екрана
Нє. З таким вовкодавом я б не витримав 5 годин...Ладно, так и быть. Моя собачка![]()
Она не вовкодав, она лесенок. Миленькая и хитренькая))Нє. З таким вовкодавом я б не витримав 5 годин...
Але в гаражі не залишилась би з нею...Она не вовкодав, она лесенок. Миленькая и хитренькая))
Правильно)) Бери кота с ним веселее))Але в гаражі не залишилась би з нею...
Якщо місцевого, то зіп'ємось за 5 годин в гаражі)Правильно)) Бери кота с ним веселее))
Ну тогда бери только приезжего)) А вообще бери лучше женщину с ней и выпить можно и не только))Якщо місцевого, то зіп'ємось за 5 годин в гаражі)
Звісно ж жінку треба брати)) і 5 годин в гаражі не пройдуть даремно)Ну тогда бери только приезжего)) А вообще бери лучше женщину с ней и выпить можно и не только))
Ну если что есть пальцы и язык))Звісно ж жінку треба брати)) і 5 годин в гаражі не пройдуть даремно)
Але це якщо з хоботом проблем нема) бо інакше це буде сама більша проблема)
Шариш))Ну если что есть пальцы и язык))
Забыла поздороваться)) всем привет и хорошего дня))
Замість кави норм так привітання ???Ну если что есть пальцы и язык))
Забыла поздороваться)) всем привет и хорошего дня))
Досить гарне привітання..)І енергії на цілий день хоч отбавляй))Замість кави норм так привітання ???
Від такого не відмовляються...))Ага ,кому що болить з ранку ?
Ты на работе?)) Следи за пальцами, то с одним языком останешься))Ага ,кому що болить з ранку ?