Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10176
- Реакції
- 18526
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
А ну тогда ладно. Кто то на массаж собиралсяТо тільки для " розагрева " )))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А ну тогда ладно. Кто то на массаж собиралсяТо тільки для " розагрева " )))
Не хо, нічогоА ну тогда ладно. Кто то на массаж собирался
Да слонику, капец как весело))та і так не смішно
ну хіба що слоніку![]()
Что уже старый))Не хо, нічого
Не такий і старий ,як що зараз ляжу то дві секунди і мене не маєДа слонику, капец как весело))
Что тоже уже старый))
Не хочеться позориться ))))))Не такий і старий ,як що зараз ляжу то дві секунди і мене не має
Привет. Так понимаю ты тот Аферист, про которого вчера Adios спрашивалДоброго вечора ) шо ви бродяги?!
Я так понимаю я тот самый Аферист) а шо спрашивает?!Привет. Так понимаю ты тот Аферист, про которого вчера Adios спрашивал
Куда ты пропал?)Я так понимаю я тот самый Аферист) а шо спрашивает?!
Убегаю от выездной группы)Куда ты пропал?)
Пропажа) доброго)Доброго вечора ) шо ви бродяги?!
З рибалки повернувся)Доброго вечора ) шо ви бродяги?!
Шо ви , як, кредити закрили??????Пропажа) доброго)
Я 3 місяці без єдиного вихідного ( теж хочу на рибу, або спати , точно не ясно)Пропажа) доброго)
З рибалки повернувся)
Зловили пива на вечір) попереду ще ніч роботи...
Ні) просто тепер не випускають і кали на себе тягнуть... Типу не випустять не через війну, а саме через кредити...Я щось пропустив про невиїзд із за кредитів?!
Ааааа так то ясно))) ті собаки фантазують нормально, може ще й на сірих ланосах їздять)))))Ні) просто тепер не випускають і кали на себе тягнуть... Типу не випустять не через війну, а саме через кредити...
Нє. Тільки повістки обіцяють)Ааааа так то ясно))) ті собаки фантазують нормально, може ще й на сірих ланосах їздять)))))
Це моя доляЧё так скромненько))

Мануальная терапия