Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12217
- Реакції
- 16863
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ой ,поки що не хочу ,за ніч мабуть разів 4 пивМне кофе помогает))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ой ,поки що не хочу ,за ніч мабуть разів 4 пивМне кофе помогает))
Раз не хочешь кофе, выпей пиво. Не знаю что ещё посоветовать))Ой ,поки що не хочу ,за ніч мабуть разів 4 пив
??,Та воно попустеРаз не хочешь кофе, выпей пиво. Не знаю что ещё посоветовать))
Тогда ок))??,Та воно попусте
Слоник кстати миленький)) Но хобот теперь у меня с другим ассоциируется))Ось вам ,настоящий хобот)))![]()
Слоник кстати миленький)) Но хобот теперь у меня с другим ассоциируется)![]()
Просто уяви гайморит в слона...Слоник кстати миленький)) Но хобот теперь у меня с другим ассоциируется))
бл ,Нікіфорович звідкіля така хвора уява ?))))ми ж не ветеринари )))) розумію що ти знаєш на пам'ять біблію бдсм ,но це ж інше ?Просто уяви гайморит в слона...
Блин, даже не хочу. Это капец какой-тоПросто уяви гайморит в слона...
Просто в мене з вівторка соплі... Під кондиціонером пересидів. І вже так набридли, що капєц... А потім прикинув як воно слону з таким хоботом соплі тягать...бл ,Нікіфорович звідкіля така хвора уява ?))))ми ж не ветеринари )))) розумію що ти знаєш на пам'ять біблію бдсм ,но це ж інше ?
Просто в мене з вівторка соплі... Під кондиціонером пересидів. І вже так набридли, що капєц... А потім прикинув як воно слону з таким хоботом соплі тягать...

Тільки уявляю ,які там будуть шмарклі
Слону проще он фонтанчик может делать))Просто в мене з вівторка соплі... Під кондиціонером пересидів. І вже так набридли, що капєц... А потім прикинув як воно слону з таким хоботом соплі тягать...
та і так не смішноТоді ,смішно не буде
Тоді ,смішно не буде ))) Де всі ?
Що ,сьогодні гулять ні хто не буде ?((
Ну так ,та і так не смішно
ну хіба що слоніку![]()
Та так не чесно (((![]()
Вже...
Чё так скромненько))![]()
Вже...
То тільки для " розагрева " )))Чё так скромненько))