Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Не,у мене після сьогоднішніх розмов шашлики асоціюються з нехарошими людьми )))))
Чому нехароші?) Навпаки - один жалить іншого і не дивляться на дівчат)
Головне щоб на тебе не дивились)

Хочеш сказати ,що б більше їх було ,хай один одного жалять ,а дівчата нам ?))))
про навпаки - дійсно, мабуть куди гірше, коли один жалить іншого і дивиться на дівчат, а дівчата не понімають, в чом прікол...
?

Хочеш сказати ,що б більше їх було ,хай один одного жалять ,а дівчата нам ?))))

?
Если мужики один одного жалить начнут. То вы не боитесь, что вас потом девчата как затрахают. Справитесь?))

Народ ,от мені цікаво !Читав дописи різних користувачів ,які приходять на форум не зовсім розуміючими що вони хочуть ,от буду платити пролохації щоб тільки не звонили рідним ,або що буде якщо ... Вони просто не готові йти в просрочку ,не можуть прийняти сет.,або ж іх ,кали ще не поставили раком ?

Вони просто не готові йти в просрочку ,не можуть прийняти сет.,або ж іх ,кали ще не поставили раком ?
вони просто не в курсі (не володіють інформацією), що то все хрєнь і по суті вирішується відзивом на позов

Touni, я теж довго очкував. Але з часом поняв що до чого і як це все працює.
Ну і я до цього не бистро дійшов ,ви допомогли ,зараз я читаю ,дивлюся ,в мене покищо дзвінки ,попали тесть з тещею ( бивші) та пару пацанів ,там де я прописаний мене зовсім ніхто не знає ,прилетить на роб ,буду вирішувати
1415-myrnoi-nochi-khay-vam-harno-spyt-sya-i-vse-khoroshe-snyt-sya.webp

Назад
Угорі