Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та я про это и подумалачогось не вистачає - когось ....
То трохи інакші форуми по цьому. Не зовсім форуми.форум не той ,чогось не вистачає - когось ....
Т яж і не ?,мене запитали - я відповів )То трохи інакші форуми по цьому. Не зовсім форуми.
Вот тока не надо на меня стрелки переводить))Т яж і не ?,мене запитали - я відповів )
Та ну капець )) і не збирався !))))Вот тока не надо на меня стрелки переводить))
Уже всьо. Пізно. Вона вже вирішила все)Та ну капець )) і не збирався !))))
Уже всьо. Пізно. Вона вже вирішила все)
В мене напарник так не вважає. Я теж не дуже хочу т₴@хатись з ним.
??? З ким ?В мене напарник так не вважає. Я теж не дуже хочу т₴@хатись з ним.
Я в загалі мав на увазі жінок , а якщо в тебе скрута ! То це ж таке ,в ручному режимі ))??? З ким ?
Я так поняла, на шашлык он ездит с другом, а ты предлагаешь им потрахаться))??? З ким ?
Я в загалі мав на увазі жінок , а якщо в тебе скрута ! То це ж таке ,в ручному режимі ))
От от) хоча перед цим була напарниця... І в лісі були... І м'ясо смажили... А про інше я якось і не думав... Тепер буду знати, що це для здоров'я корисно)Я так поняла, на шашлык он ездит с другом, а ты предлагаешь им потрахаться))
Злодюги і аферисти)Що за люди ?))) Просто скинув картинку ,вони перекрутили ,як самі захотіли ? ?
Я ,такого не казав ,навіть і не думав !))))Злодюги і аферисти)
Я кажу) і думаю) мені так кали казали)Я ,такого не казав ,навіть і не думав !))))
Эти точно врать не будут))Я кажу) і думаю) мені так кали казали)
Жодного разу не збрехали) не дарма ж вони казали що я за кордон не виїду...Эти точно врать не будут))