Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10176
- Реакції
- 18526
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну тогда жди, пока сама напишетАга ,страшно ))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну тогда жди, пока сама напишетАга ,страшно ))
Якщо в чоловіка стоїть, а перше про що думаєш - посуд, то треба братись за чоловіка. Бо можна залишитись з посудом...Ага ,страшно ))
![]()
![]()
Ну хоть не два діда... Гато і Валіко, то я не про вас)
Ти боїшся мої відео відкривати?)Якщо в чоловіка стоїть, а перше про що думаєш - посуд, то треба братись за чоловіка. Бо можна залишитись з посудом...
Хоча був би чоловік нормальний, то посуд сам би помив і чекав би із стоячим сам. Прибирати конкуренцію треба завжди...
В першу чергу завжди чоловік, посуд..То таке,не втіче)Якщо в чоловіка стоїть, а перше про що думаєш - посуд, то треба братись за чоловіка. Бо можна залишитись з посудом...
Хоча був би чоловік нормальний, то посуд сам би помив і чекав би із стоячим сам. Прибирати конкуренцію треба завжди...
Там де дід ублажає орально іншого діда... Потім ще й сосуться... Нє. Не готовий...Ти боїшся мої відео відкривати?)
В першу чергу завжди чоловік, посуд..То таке,не втіче)
Я ж не на робочому місці ???, а після роботи я звичайна людинаІ ось такому нас вчить вчителька)))
А могла б і продовжувати бути вчителем)))Я ж не на робочому місці ???, а після роботи я звичайна людина
Женщины всегда рулят, пора бы уже запомнить))Жінки сьогодні рулять ! )))Я відгавкуватись не можу ,бо треба берегти останні пальці ))) Гато десь пропав ? І да скромний !))))
Не завжди) є деякі випадки, коли треба щоб чоловік рулив)Женщины всегда рулят, пора бы уже запомнить))
Це була тільки перша частина,скінути другу?)Там де дід ублажає орально іншого діда... Потім ще й сосуться... Нє. Не готовий...
Та ще й в парку... На лавці...
НєЦе була тільки перша частина,скінути другу?)
Не надо. Первую не видела, вторую тем более не хочется смотреть))Це була тільки перша частина,скінути другу?)
Можу скинути. Але не на форумі)) і не треба воно тобі) і мені не треба було... І всій буровій...Не надо. Первую не видела, вторую тем более не хочется смотреть))
Не надо. Не хочу я на такое смотретьМожу скинути. Але не на форумі)) і не треба воно тобі) і мені не треба було... І всій буровій...
Чг став популярним?)Можу скинути. Але не на форумі)) і не треба воно тобі) і мені не треба було... І всій буровій...
Певно краще не треба..Щось ви таке обговорюєте ,аж страшно )))
Два дедки голубки...
Точно не треба ,бее ((( Вийшов покурить ,та й читаю ,взяв в роботу дрібні деталі аж очі вилазять ,треба зробити поки спати не рубає )Певно краще не треба..Два дедки голубки...
![]()