Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я теж рибу люблю на роботі. Тому першим ділом махнув сотку і поїхав з роботи на рибалку... Не спіймали нічого, але хоч день нормально пройшов)Дід, кінолог пса не міг з рибного відділу витягти. Ми вже на жoпy посідали всі,а виявилось,що пес просто рибу любить
Дражнись,дражнисьЯ теж рибу люблю на роботі. Тому першим ділом махнув сотку і поїхав з роботи на рибалку... Не спіймали нічого, але хоч день нормально пройшов)
Робочий день))
Я то думаю,де ти пропав..)Я теж рибу люблю на роботі. Тому першим ділом махнув сотку і поїхав з роботи на рибалку... Не спіймали нічого, але хоч день нормально пройшов)
Робочий день))
Згинув від твого дідівськогоЯ то думаю,де ти пропав..)
Так з чого був зроблений бензопровод ? В вікіпедії не має !))
Капец. Тебе реально это интересно, может из стали или меди))Так з чого був зроблений бензопровод ? В вікіпедії не має !))
Уяви ,так )Капец. Тебе реально это интересно, может из стали или меди))
Ну ок. Будет смешно, если Гато и сам не знает из чего))Уяви ,так )
А ти займаєшся розробкою та оформленням сайтів ,графічний дизайн ? Це хобі чи роб.?Ну ок. Будет смешно, если Гато и сам не знает из чего))
Скоріше всього гума. В той час використовували офзс для ппо. Гума швидко затягувалася.Ну ок. Будет смешно, если Гато и сам не знает из чего))
Так там високий тиск ,можливоСкоріше всього гума. В той час використовували офзс для ппо. Гума швидко затягувалася.
Я в гугл вбила бензопровод. Выдало медь и сталь))Скоріше всього гума. В той час використовували офзс для ппо. Гума швидко затягувалася.
Дизайн сайтов, также рисую векторную графику. РаботаА ти займаєшся розробкою та оформленням сайтів ,графічний дизайн ? Це хобі чи роб.?
?В мене старший хотів на графічного дизайнера ,но завалив математику ((Я в гугл вбила бензопровод. Выдало медь и сталь))
Дизайн сайтов, также рисую векторную графику. Работа
Можно курсы пройти, если ему нравится. Я проходила курсы по веб дизайну. Из граф дизайна могу только визитки делать и лого отрисовать, самоучка. Ещё люблю иллюстрации рисовать?В мене старший хотів на графічного дизайнера ,но завалив математику ((
Хай поки що навчається ,а там підкажу ,цей семестр закрив добре ,поїхав на канікули до домуМожно курсы пройти, если ему нравится. Я проходила курсы по веб дизайну. Из граф дизайна могу только визитки делать и лого отрисовать, самоучка. Ещё люблю иллюстрации рисовать