Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну так начинай, рассказывай что приснилосьХай позлазяться, дізнаємось кому що наснилось))
Психоаналізом хочеш зайнятись?Ну так начинай, рассказывай что приснилось
Всем привет
Ну потім я спала..Всі типу спати побігли...

Ну это как бы твое желание, тебе же интересно что кому приснилось))Психоаналізом хочеш зайнятись?
Мені ти діагноз поставила, а от з тобою ще не до кінця зрозумілоНу это как бы твое желание, тебе же интересно что и кому приснилось))
Бывает))Мені ти діагноз поставила, а от з тобою ще не до кінця зрозуміло
Так що там по патронах?Бывает))
Саме гірше,що тобі дійсно сьогодні на роботу..) ЗбирайсяМені снилось що я прокинувся і збираюсь їхати на роботу... Нічого не встигаю і переношу від'їзд на годину...
А саме гірше те, що я і досі прокинутись від цього жаху не можу...
Від феміністок ти якось легше оговтавсяМені снилось що я прокинувся і збираюсь їхати на роботу... Нічого не встигаю і переношу від'їзд на годину...
А саме гірше те, що я і досі прокинутись від цього жаху не можу...
Якась ти недружелюбна)))Саме гірше,що тобі дійсно сьогодні на роботу..) Збирайся
А я прокинутись хочу...Саме гірше,що тобі дійсно сьогодні на роботу..) Збирайся
Я сама нещодавно на роботу проспала,ну їх нафіг такі збори)Якась ти недружелюбна)))
Так йди. Я майже дві години на роботі.А я прокинутись хочу...
Я туди надовго... А не охота. Ще б дні три вдома...Так йди. Я майже дві години на роботі.
Феміністок на 3 дні залишилось?Я туди надовго... А не охота. Ще б дні три вдома...