Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Є ,тільки він зараз трішки притих )))Мені надіслано офіційного листа - вимогу,за адресою реестрації ))) но там один нюанс ,мене зовсім ні хто не знає

Є ,тільки він зараз трішки притих )))Мені надіслано офіційного листа - вимогу,за адресою реестрації ))) но там один нюанс ,мене зовсім ні хто не знає
Ну прислали, ну і викинь

Ну прислали, ну і викинь
Та прописаний я в селі ,де мене ні хто не знає ,а проживаю в Кр .
І ще вони тільки його відправляють )))Та вже викинув ))))

І ще вони тільки його відправляють )))Та вже викинув ))))
Робота у них така. Дзвонити і писати-максимум їх можливостей

Я? Який настрій в понеділок зранку на роботі? Головне нікого не вбити до вечора
Та да ! Я ,спав ,не чув ані тривоги ні вибухів ,товариш з командіровки звоне що там ,а я дупля не огребу (

Доброго ранку))
Якби ж знати що все буде так просто...
Лекції про патріархальний устрій, про зароджується устрою, про основні зміни в суспільстві стосовно баб... Все з посиланнями, цитатами... І все в пусту...

А тут просто питання про бриті ноги і все) вони розділились і почали крити одна одну)) одні про гігієну, другі про природність)

Доброго ранку))
Лекції про патріархальний устрій, про зароджується устрою, про основні зміни в суспільстві стосовно баб... Все з посиланнями, цитатами... І все в пусту...

А тут просто питання про бриті ноги і все) вони розділились і почали крити одна одну)) одні про гігієну, другі про природність)
Ну ,а тобі з того хоч щось перепало ??

Доброго ранку))

Ти з Танюхою ніч провів?

Назад
Угорі