Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

IMG_20230524_175001_753.webp

Вишивальщик ,хрестиком чи гладью ?Не маю ні чого против ,просто здивований .А ще я думаю що вам інколи самим потрібен психолог ,після спілкування з різними ,коли їм дають дійсно поради які полегшать їх життя а калам на впаки ,а в них істерика ,зрозумів чого всі подумали що я на колесах бо в мене була трохи інша реакція ,хоча теж паніка )))))))
А що це дід мовчить ,зайнятий управлянням мізків ))))я до того як стати тут токарем ,займався укладкой тротуарної плитки ,так що може не на копання картоплі а зробити в дворі гарно ?))))))

Останнє редагування:
Вишивальщик ,хрестиком чи гладью ?Не маю ні чого против ,просто здивований .А ще я думаю що вам інколи самим потрібен психолог ,після спілкування з різними ,коли їм дають дійсно поради які полегшать їх життя а калам на впаки ,а в них істерика ,зрозумів чого всі подумали що я на колесах бо в мене була трохи інша реакція ,хоча теж паніка )))))))
А що це дід мовчить ,зайнятий управлянням мізків ))))я до того як стати тут токарем ,займався укладкой тротуарної плитки ,так що може не на копання картоплі а зробити в дворі гарно ?))))))
Особисто мені психолог не потрібен,я не пропускаю через себе те все.
З приводу колес,так то твоя справа як себе заспокоювати)))

Ні противник тяжких наркотиків ,і взагалі ,мекнуть да )))))мене заспокоює спілкування з тобою та з усіма вами ))

Гато, не тільки я очканув...

IMG_20230524_201126.webp
це лякають ? грошей хочуть?)
Кредит +,прострочки 15 днів ,загальна сума 5800

Та там цілий лист ,це я тільки шматочок взяв ,тіла помоєму 3100,а то накрутили .Зрозумів ,до статевих органів !))))
Не читай ти ту xepню. Нічого розумного найближчі місяці не напишуть

Назад
Угорі