Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12217
- Реакції
- 16863
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
??????Начальник охорони
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
??????Начальник охорони
Я ще й вчитель за освітою і вишивальщик за покликанням)))Ну я,розумію що люди можуть бути різні -різних проф.,трішки здивований
Особисто мені психолог не потрібен,я не пропускаю через себе те все.Вишивальщик ,хрестиком чи гладью ?Не маю ні чого против ,просто здивований .А ще я думаю що вам інколи самим потрібен психолог ,після спілкування з різними ,коли їм дають дійсно поради які полегшать їх життя а калам на впаки ,а в них істерика ,зрозумів чого всі подумали що я на колесах бо в мене була трохи інша реакція ,хоча теж паніка )))))))
А що це дід мовчить ,зайнятий управлянням мізків ))))я до того як стати тут токарем ,займався укладкой тротуарної плитки ,так що може не на копання картоплі а зробити в дворі гарно ?))))))
От і добре. Головне не бери дурного в головуНі противник тяжких наркотиків ,і взагалі ,мекнуть да )))))мене заспокоює спілкування з тобою та з усіма вами ))
Побачиш таку і... Та ну нах,не піду я в ліс
Відправляй їх до статевих органів. Нехай спілкуються, контактують...це лякають ? грошей хочуть?)![]()
Кредит +,прострочки 15 днів ,загальна сума 5800
Та там цілий лист ,це я тільки шматочок взяв ,тіла помоєму 3100,а то накрутили .Зрозумів ,до статевих органів !))))Відправляй їх до статевих органів. Нехай спілкуються, контактують...
Не читай ти ту xepню. Нічого розумного найближчі місяці не напишутьТа там цілий лист ,це я тільки шматочок взяв ,тіла помоєму 3100,а то накрутили .Зрозумів ,до статевих органів !))))
Так точно ,до статевих органів !))))Не читай ти ту xepню. Нічого розумного найближчі місяці не напишуть
Я вже рік і три місяці...Я так рік і 2 місяці витримав... Нафіга тільки