- Дописи
- 17639
- Рішення
- 4
- Реакції
- 44774
- Бали
- 8415
Терентій Нікіфорович не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І кому це ви мішаєте?Touni, пішли звідси. Не будемо заважати
Куди?) Кому?)Touni, пішли звідси. Не будемо заважати
Тут дітей немаєЯ в Кремені не так давно ,так склалися обставини .Байдуже ,діти спілкуються
Зі мною ,мої діти .Не виТут дітей немає![]()
То ти попереджай відразу. Щоб ми щось не теє не ляпали)))Зі мною ,мої діти .Не ви
Ясно, що нічого мені не ясно..)Зі мною ,мої діти .Не ви
Так склалося що я переїхав в Кремінь не дуже давно ,і мої діти зі мною спілкуються ба більше старший навчається і живе зі мною ,зараз здає заліки і на канікули до домуЗі мною ,мої діти .Не ви
Звідки сам?Так склалося що я переїхав в Кремінь не дуже давно ,і мої діти зі мною спілкуються ба більше старший навчається і живе зі мною ,зараз здає заліки і на канікули до дому
Діти теж в мфо набрали?Зі мною ,мої діти .Не ви

Не треба все сприймати серйозноНе доведи ...,не смішно
Особливо тутНе треба все сприймати серйозно
Полтавська обл.Лохвицький р- н .с Токарі .Так токар з Токарів ))))(Звідки сам?
Все логічно))Полтавська обл.Лохвицький р- н .с Токарі .Так токар з Токарів ))))(
?Все логічно))
Чому б це??
Цеж мабуть і не треба було писати ?
Ну ...Заспокоює те що зі мною спілкується Модератор форуму !та люди які мають статус перевірений ,або прем .,вважаю що можна довіритись ,так ?Чому б це?
На всі ?)Ну ...Заспокоює те що зі мною спілкується Модератор форуму !та люди які мають статус перевірений ,або прем .,вважаю що можна довіритись ,так ?