Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Гато, нєваляшки)
Є схожий варік з м'ячами, але то занадто навіть тут)

Народ ,у мене виникло пару запитань по поводу вікусі - мами двох діточок ,яку чоловік не пускає на роб.

Народ ,у мене виникло пару запитань по поводу вікусі - мами двох діточок ,яку чоловік не пускає на роб.
І?
Гато, нєваляшки)
Є схожий варік з м'ячами, але то занадто навіть тут)
Скоріш з кільцями

Гато, з кільцями не вкурсі...

І?

Скоріш з кільцями
Ну як на мене то щось та історія трішки не клеїться ,хоча в житті буває всяке .Сім'я ,чоловік утримує двох діток і її ,логічно що коштів повинно вистачати ,якби ні то похурчала вона аж бігом на роб ,вона ж не каже що не має роб.,а не пускає ! У мене як була схожа сит.,то нянчити дітвору приходили і прадідусь з прабабою і баба з дідом .І блоки стоять ,і половину погасила ,то напевно вона повинна знати як поступати ?.Сподобалось як Терентій Нікіфорович розніс ! Можливо ,я,щось пропустив ,бо вдень на роб .,я з телефоном особо не дружу ,бо стою за станком - токар ...

Ну як на мене то щось та історія трішки не клеїться ,хоча в житті буває всяке .Сім'я ,чоловік утримує двох діток і її ,логічно що коштів повинно вистачати ,якби ні то похурчала вона аж бігом на роб ,вона ж не каже що не має роб.,а не пускає ! У мене як була схожа сит.,то нянчити дітвору приходили і прадідусь з прабабою і баба з дідом .І блоки стоять ,і половину погасила ,то напевно вона повинна знати як поступати ?.Сподобалось як Терентій Нікіфорович розніс ! Можливо ,я,щось пропустив ,бо вдень на роб .,я з телефоном особо не дружу ,бо стою за станком - токар ...
На форумі і не таке можна прочитати.

Бо то чистої води розвод.
Раніше таких було 2 на тиждень. З війною в людей змінились пріоритети. У калів брак кадрів. Понабирали школоту і першокурсників... Не знають жодної пісні Сектор Газа... Поетів не знають... Добре хоч розуміють що таке корабель і куди то йти треба. Ці нормально не можуть продумати історію...

Бо то чистої води розвод.
Раніше таких було 2 на тиждень. З війною в людей змінились пріоритети. У калів брак кадрів. Понабирали школоту і першокурсників... Не знають жодної пісні Сектор Газа... Поетів не знають... Добре хоч розуміють що таке корабель і куди то йти треба. Ці нормально не можуть продумати історію...
І ,я про що .Хоча напевно Ви і мене перевіряли ?Так я пройшов перевірку ?

Touni, тут перевірка йде при реєстрації. Все інше - здогадки.

Дід, болту, чи гаєчці?) Болта я знаю... А гаєчка хто?

Дід, болту, чи гаєчці?) Болта я знаю... А гаєчка хто?
Та болту вже колись нарізали)
А гаєчок тут хватає теж... ти ж сьогодні одній різьбу міряв :sarcastic:
? то картопля вже відміняється ?))))))
Я нічого за картоплю не казав. Просто запитався для статистики.
В нас є/був одна модератор, що полюбляла на копання картоплі запрошувати

Та болту вже колись нарізали)
А гаєчок тут хватає теж... ти ж сьогодні одній різьбу міряв :sarcastic:

Я нічого за картоплю не казав. Просто запитався для статистики.
В нас є/був одна модератор, що полюбляла на копання картоплі запрошувати
Ок ,наріжемо різьбу болту і гаєчці ))))

Назад
Угорі