Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10176
- Реакції
- 18526
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Капец)) все я за вином и на сеанс психотерапии))А так?
![]()
Не здавайся)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Капец)) все я за вином и на сеанс психотерапии))А так?
![]()
Не здавайся)))
Везуха ,а мені до завтра терпіти)Капец)) все я за вином и на сеанс психотерапии))
Это не для меня, это для психотерапевта. После историй про хоботы и дерево-жопы, ей явно захочется бухнуть))можем ще отак )![]()
Везуха ,а мені до завтра терпіти)
Я зрозумів йду в підпілля ,ні чого не викладаю )Это не для меня, это для психотерапевта. После историй про хоботы и дерево-жопы, ей явно захочется бухнуть))
Ні в якому разі, ви що, шановний))))Ви мене в чомусь звинувачуєте ?))))))

Это не для меня, это для психотерапевта. После историй про хоботы и дерево-жопы, ей явно захочется бухнуть))
Мабуть добрячі цигарки були ))))Ні в якому разі, ви що, шановний))))
Шо згадав, нині в обід виходив в магаз, вертаюся до дому, стоїть біля сусіднього під*їду (на відстані метрів 5-6 від мого) якийсь мужик лисий, весь в чорному, шкіряна курта, папка для паперів, стоїть і курить типу когось чекає, ну я в свій під*їзд не заходжу бо думаю мало що хто, може вже цинкують за мною, але став біля під*їду навпроти не показую йому куди іду, і типу говорю по телефону, він кілька разів на мене глянув, докурив, я у нього стрільнув цигарку, закурив. Докурив, і мужик пішов завернушви за кут вулиці, а я по трохи за ним, вийшов з-за кута - а його немає, наче випарувався...ото я думаю мене впараноїло![]()
![]()
![]()
Цигарки були просто космос, ульот усіх ульотів та фантазій хДДМабуть добрячі цигарки були ))))
Not bad sir xDD![]()
Африка то класно, але я все ж реаліст)
А як на спину перевернеться?
Да ладно. Я ещё застала то время, когда тут молебни с портупея и проводили. Так что можешь выкладывать))Я зрозумів йду в підпілля ,ні чого не викладаю )
Главное чтобы потом им помогли обратно перевернуться, а то будет так как с теми жуками, что верх брюхом на асфальте лежат))А як на спину перевернеться?
Більше того - спідня білизна різного кольору і вже хтось чулки зняв... Її 100% грабують, а його підставити хочуть...
Навіщо, як на мене то краще ось так, без перевертань xDD![]()
![]()
Та ти хоть перевертав телефон ?))))
Збоченець ))))Навіщо, як на мене то краще ось так, без перевертань xDD