Гато
Читач
- Дописи
- 20157
- Реакції
- 37330
- Бали
- 7740
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
То нарцис,то кіт... Визначайся вжеА що я не права, де ти бачив кота 48 років?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
То нарцис,то кіт... Визначайся вжеА що я не права, де ти бачив кота 48 років?
А де ти бачив не нарцистичного кота?) Тим більше 48 річного)То нарцис,то кіт... Визначайся вже
Тягне ж деяких на екзотикуІ знову хоботи і Африка...

Ви мене в чомусь звинувачуєте ?))))))Тягне ж деяких на екзотику
Але якось трохи насторожує, що в основному чоловіча стать скидає ці хоботи xDD
Ти правий, всі коти нарциси, егоїсти, гуляють самі по собі, але такі симпатичні лапочки.А де ти бачив не нарцистичного кота?) Тим більше 48 річного)
Ти правий, всі коти нарциси, егоїсти, гуляють самі по собі, але такі симпатичні лапочки.

Аж захотілось собі кота завести. Така реклама ?Ти правий, всі коти нарциси, егоїсти, гуляють самі по собі, але такі симпатичні лапочки.
Але май на увазі, шерсті буде повна хата. Шерсть в домі кошатника це приправа.Аж захотілось собі кота завести. Така реклама ?
Я передумала ? скільки років без кота прожила, нащо тваринці життя псувати ?Але май на увазі, шерсті буде повна хата. Шерсть в домі кошатника це приправа.
Кота потрібно брати коли є в цьому потреба. А просто так не варто заводити домашню тварину.Я передумала ? скільки років без кота прожила, нащо тваринці життя псувати ?
ТрьохАж захотілось собі кота завести. Така реклама ?
Якось неоднозначно прозвучалонащо тваринці життя псувати ?
Да что ж такое, куда не зайду везде хоботы, хоть для разнообразия АфрикаІ знову хоботи і Африка...
Добре більше не буду кидати хоботівДа что ж такое, куда не зайду везде хоботы, хоть для разнообразия Африка
Мою психику это не спасет))Так что уже поздно))Добре більше не буду кидати хоботів
І менше теж?))Добре більше не буду кидати хоботів
?Мене дівки заклюютьІ менше теж?))
А так?Мою психику это не спасет))Так что уже поздно))
Не здавайся)))?Мене дівки заклюють