Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Якщо ти рахуєш, що краще стати чиїмсь обідом, чим не підходящий партнер, то це твій вибір.От де страшно!
Ось, тому твоя жінка самий кращий варіант. Завжди знаєш, чого чекати від неї.
Ще тільки романів мені не вистачало)))Роман, ще не написав?
А хто хвалтвся, що пише фентазі. І це буде щось шедевральне.Ще тільки романів мені не вистачало)))
Не плутай. Я намагаюсь зібрати до купи українську міфологію.А хто хвалтвся, що пише фентазі. І це буде щось шедевральне.
Ждем.
Будеш писати про мольфарів,, босоркань і травників- цілителів?Не плутай. Я намагаюсь зібрати до купи українську міфологію.
Смешались в кучу кони,люди...))Будеш писати про мольфарів,, босоркань і травників- цілителів?
Чи черговий опус про Олексу Довбуша?
А може біографія Нечая?
А Геракл і Україна це як?Смешались в кучу кони,люди...))
Про подвиги Геракла читала? А про мандри Велеса?
Геракл і Україна це якраз норм))) На Хортиці досі є Змієва печера де Геракл знайшов матір своїх дітей Агафірса, Гелона і СкіфаА Геракл і Україна це як?
Велес і Карпати?
Про Геракла на Хортиці перший раз чую.Геракл і Україна це якраз норм))) На Хортиці досі є Змієва печера де Геракл знайшов матір своїх дітей Агафірса, Гелона і Скіфа
Чому саме Карпати? То вся Україна чи Велес карпатський бог?
Про це Геродот писав))Про Геракла на Хортиці перший раз чую.
А Велес де тільки не ошивався)))А Велес більше біля Києва ошивався, де більше нечесті, нічого з того часу не помінялось.
Гуд найт всем...
![]()
Плохо посчитал...Тройничек это должно быть весело...