Гато
Читач
- Дописи
- 20157
- Реакції
- 37330
- Бали
- 7740
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я ж не канібал!Головне, щоб котиків не чіпав)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я ж не канібал!Головне, щоб котиків не чіпав)))
А навіщо ти йому підсказала, шашлики з свинини робити. Тепер він буде шукати людей, на прокорм свиней. Добре як що тільки колекторів, часних нотаріусів і виконавців.А тебе я починаю побоюватися))))
Гато, а котиків ти не пробував?Головне, щоб котиків не чіпав)))
Бо я люблю шашлики)))А навіщо ти йому підсказала, шашлики з свинини робити.
Ну і чудово ?Я ж не канібал!
Я казав годувати,а не труїти...Добре як що тільки колекторів, часних нотаріусів і виконавців.
Невмілого руки не болять)))Я не вмію їх готувати
Це як кролика.Я не вмію їх готувати
Кролик смачнючий!Це як кролика.
Я не специалист, но у нас там были биологи, даже доктора наук в числе старших товарищей, сказали - это едят. Вышло вкусно)Лиска, Едят не всех жаб, а только один вид, ловят их весной. Интересно, что вы там сьели.![]()
Провокуй,провокуй....Невмілого руки не болять)))
А можно уточнить время года, когда проходил этот поход.Я не специалист, но у нас там были биологи, даже доктора наук в числе старших товарищей, сказали - это едят. Вышло вкусно)
Дякую. Тре спробувати. У мене їх троє....Це як кролика.
Не вздумай!!!Дякую. Тре спробувати. У мене їх троє....
Не впевнений))Не вздумай!!!
Коли мене моє стадо бегемотів дуже вже дістає, я грожу їм, що вони будуть головною стравою на Новий рік - кроликом під білим соусом.Дякую. Тре спробувати. У мене їх троє....
Я ніколи)) Я жПровокуй,провокуй....

Я теж. Але без уточнень. Сам не знаю,що мені в голову прийде на момент готовки)))Коли мене моє стадо бегемотів дуже вже дістає, я грожу їм, що вони будуть головною стравою на Новий рік - кроликом під білим соусом.
? Хоч малого не чіпай))Я теж. Але без уточнень. Сам не знаю,що мені в голову прийде на момент готовки)))
То головний кандидат. Але хай ще підросте...? Хоч малого не чіпай))