Темный уголок беседки или обсуждение и днем и ночью.

Я больше пить не буду.. Всё..
завантаження.webp

У мене зараз із ланцюжка випав холодильник, бо смаку не маю ? але хоч щось ))) ще б Інтернет мені хто відключив
Та ну! Без інтернету ніяк! Я навіть таке боюсь уявити))) А в мене смак і нюх завжди на місці...

Та ну! Без інтернету ніяк! Я навіть таке боюсь уявити))) А в мене смак і нюх завжди на місці...
Це вже вдруге пропадають. Але зараз хоч якийсь натяк є, розуміння, що це, типу, солодке, а це солене. Того разу просто був звіздєц
Я больше пить не буду.. Всё..
завантаження.jpeg
Ты вчера говорила, что редко пьешь без меры))))

Це вже вдруге пропадають. Але зараз хоч якийсь натяк є, розуміння, що це, типу, солодке, а це солене. Того разу просто був звіздєц
Нда... Мене таке оминуло. Блін, голова зараз лусне...

Звичайно. Нас одними з перших погнали на вакцинацію
а я не. прошлым летом теряла обоняние. а потом резко оно вернулось...мне кажется начала чувствовать запахи острее чем до того. прям все воняло дико(

а я не. прошлым летом теряла обоняние. а потом резко оно вернулось...мне кажется начала чувствовать запахи острее чем до того. прям все воняло дико(
У моєї мами були справжні глюки нюхові. Вона всюди чула дим сигарет - там, де його в принципі бути не могло. І досить довго таке тривало. Зараз теж знов нюх пропав)
Угу, як стара розвалина ?

Та в мене вона не залежить ні від чого. Нема-нема, а потім пів голови зносить... І так само різко зникає)
мне порой помогает обыкновенный аспирин с цитрамоном.
и массаж. бо , говорят , пережимает где то сосудики ..

мне порой помогает обыкновенный аспирин с цитрамоном.
и массаж. бо , говорят , пережимает где то сосудики ..
Мені нічого не допомагає ((( Тільки час) І тепла ванна... Думаю чи норм зараз купатися?)))

Назад
Угорі