Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та ну! Без інтернету ніяк! Я навіть таке боюсь уявити))) А в мене смак і нюх завжди на місці...У мене зараз із ланцюжка випав холодильник, бо смаку не маю ? але хоч щось ))) ще б Інтернет мені хто відключив
Це вже вдруге пропадають. Але зараз хоч якийсь натяк є, розуміння, що це, типу, солодке, а це солене. Того разу просто був звіздєцТа ну! Без інтернету ніяк! Я навіть таке боюсь уявити))) А в мене смак і нюх завжди на місці...
Ты вчера говорила, что редко пьешь без меры))))Я больше пить не буду.. Всё..
![]()
Нда... Мене таке оминуло. Блін, голова зараз лусне...Це вже вдруге пропадають. Але зараз хоч якийсь натяк є, розуміння, що це, типу, солодке, а це солене. Того разу просто був звіздєц
вакцинировалась?..І то хріново, і то хріново, але я ще ніфіга на смак і запах не чую![]()
Тиск?Нда... Мене таке оминуло. Блін, голова зараз лусне...
Звичайно. Нас одними з перших погнали на вакцинаціювакцинировалась?..
Ніт, в мене як в космонавта) Мігрень бл..ська...
Я нині мала пульс 155, вчора 164))))Ніт, в мене як в космонавта) Мігрень бл..ська...
а я не. прошлым летом теряла обоняние. а потом резко оно вернулось...мне кажется начала чувствовать запахи острее чем до того. прям все воняло дико(Звичайно. Нас одними з перших погнали на вакцинацію
Ох ніфіга собі!Я нині мала пульс 155, вчора 164))))
читала, магнитные бури в эти дни... должны были быть.Ніт, в мене як в космонавта) Мігрень бл..ська...
Та в мене вона не залежить ні від чого. Нема-нема, а потім пів голови зносить... І так само різко зникає)читала, магнитные бури в эти дни... должны были быть.
У моєї мами були справжні глюки нюхові. Вона всюди чула дим сигарет - там, де його в принципі бути не могло. І досить довго таке тривало. Зараз теж знов нюх пропав)а я не. прошлым летом теряла обоняние. а потом резко оно вернулось...мне кажется начала чувствовать запахи острее чем до того. прям все воняло дико(
Угу, як стара розвалина ?Ох ніфіга собі!
мне порой помогает обыкновенный аспирин с цитрамоном.Та в мене вона не залежить ні від чого. Нема-нема, а потім пів голови зносить... І так само різко зникає)
Мені нічого не допомагає ((( Тільки час) І тепла ванна... Думаю чи норм зараз купатися?)))мне порой помогает обыкновенный аспирин с цитрамоном.
и массаж. бо , говорят , пережимает где то сосудики ..
А ще як тобі той масаж робить якийсь симпатичний мущінка сильними руцями ..мне порой помогает обыкновенный аспирин с цитрамоном.
и массаж. бо , говорят , пережимает где то сосудики ..
главное, не в сильно горячей воде.Мені нічого не допомагає ((( Тільки час) І тепла ванна... Думаю чи норм зараз купатися?)))
Отлічно, я одобряю ???Мені нічого не допомагає ((( Тільки час) І тепла ванна... Думаю чи норм зараз купатися?)))
Добре тебе штормить(((Угу, як стара розвалина ?
все. теперь все понятно какой массаж нужен. чтоб голова не болела. кровушку нужно погонять)А ще як тобі той масаж робить якийсь симпатичний мущінка сильними руцями ..