Аферист?
✩ Premium ✩
- Дописи
- 8165
- Реакції
- 16240
- Бали
- 4280
Аферист? не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всю сама только не ешь)))Я как раз подумала о тебе![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Всю сама только не ешь)))Я как раз подумала о тебе![]()
Я тебе оставлюВсю сама только не ешь)))

Я наелся спасибоЯ тебе оставлю![]()
А с чем ту брокколи готовил хоть? Мож, не на нее реакция такаяЯ наелся спасибо
Точно точно, оно ж как получается, больна людына с перепугу на голодный желудок цилу капусту сожрало с балкой пива - и все)Аферист?, А это точно на брокколи. Новой одежды, мыла, шампуня не покупал на днях?
Или ещё вариант, застой в желчном пузыре после праздников. Много жирного, копченого, острого.
Может на пару дней на овсянку перейти. А то будешь пухлый и в красный горошек.
А с чем? Нисчем- просто соль и кипятокА с чем ту брокколи готовил хоть? Мож, не на нее реакция такая
Пивом душу не обманиш!!Точно точно, оно ж как получается, больна людына с перепугу на голодный желудок цилу капусту сожрало с балкой пива - и все)
Ладно, джина возьму но позже ?Пивом душу не обманиш!!
І не Біфітер. Краще Фінсбері. В ньому 47 а не 40! Краще продизенфікує))Ладно, джина возьму но позже ?
Финсбери мне не очень, как в спирт ёлок накидалиІ не Біфітер. Краще Фінсбері. В ньому 47 а не 40! Краще продизенфікує))
Так джин від початку таким і має бути)) Спирт на ялівці(можевельнику) настояний.Финсбери мне не очень, как в спирт ёлок накидали
@Шарлотта, Це випадково не номер твоєї карти?

Roman 1, Ви збили в кучу всі запитання.Доброго дня, я військовий і і учасник бойових дій маю кредити в мфо і вже наклали внн, як з цим боротись щоб списали відсотки?