Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Йду завтра на лікарнянийЗахворіла?Йду завтра на лікарняний
Ні, мала так важко відходить, а у мене п‘ять змін підряд. Сьогодні з нею бабуся, але саму лишати її не можнаЗахворіла?
Здоров'я твоїй манюні. Але хоч трохи легше?Ні, мала так важко відходить, а у мене п‘ять змін підряд. Сьогодні з нею бабуся, але саму лишати її не можна
Дякую! Поки чомусь навпаки, важче, ніж одразу після. Так, видно, загоюється..Здоров'я твоїй манюні. Але хоч трохи легше?
А лікарі що кажуть? Так і має бути? Бідне дитя... Хоч їсть щось?Дякую! Поки чомусь навпаки, важче, ніж одразу після. Так, видно, загоюється..
Так і відбувається цей процес, я себе пригадую із жахом. Їх ще у вуха віддає. Їсть дууууже мало, желе оце їла. Вчора трохи пила бульонА лікарі що кажуть? Так і має бути? Бідне дитя... Хоч їсть щось?
Сумно... Тримайтесь там! І швидше видужуйте!Так і відбувається цей процес, я себе пригадую із жахом. Їх ще у вуха віддає. Їсть дууууже мало, желе оце їла. Вчора трохи пила бульон
Дякую, ми стараємосьСумно... Тримайтесь там! І швидше видужуйте!
У кожного з нас свій больовий поріг. Так що кожний по різному переносить біль. Хотілося щоб твоя доця скоріше була здорова.Так і відбувається цей процес, я себе пригадую із жахом. Їх ще у вуха віддає. Їсть дууууже мало, желе оце їла. Вчора трохи пила бульон
Дякую! ?У кожного з нас свій больовий поріг. Так що кожний по різному переносить біль. Хотілося щоб твоя доця скоріше була здорова.
Ня картинку????Тишина настораживает
Ой спасибо ???Ня картинку????![]()